Αρχική Δήμοι Ο Δήμος Αριστοτέλη Χαλκιδικής εντείνει την προσπάθεια διείσδυσης στην τουριστική αγορά του...

Ο Δήμος Αριστοτέλη Χαλκιδικής εντείνει την προσπάθεια διείσδυσης στην τουριστική αγορά του Λιβάνου

Σημαντικό ταξίδι εξοικείωσης κατά τη διάρκεια των εορτών του Πάσχα με άμεσο αποτέλεσμα!

Ταξίδι εξοικείωσης με θέμα «Πάσχα στον Άθωνα» οργάνωσαν και πραγματοποίησαν ο Δήμος Αριστοτέλη Χαλκιδικής και ο τουριστικός οργανισμός MidEast κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας (13 – 17.4.23), προωθώντας στην τουριστική αγορά του Λιβάνου ένα ολοκληρωμένο πακέτο διακοπών, απευθυνόμενο κυρίως στην εύρωστη χριστιανική κοινότητα της κοντινής μεσογειακής χώρας.

Κατά τη διάρκειά του, ο Fernardo Bijiani / οutgoing manager του Tania Travel, που αποτελεί tour operator της Βηρυτού με εξειδίκευση σε πολλά είδη τουρισμού, δήλωσε ότι πραγματικά απόλαυσε την 5θημερη θεματική περιήγηση στην Ανατολική Χαλκιδική, καθώς και την ειδική επίσκεψη στην Αθωνική Πολιτεία.

Ξεκινώντας τη Μεγάλη Πέμπτη από την Αρναία με τα αυθεντικά πασχαλινά έθιμα, ο Fernardo κατευθύνθηκε προς την Ουρανούπολη, όπου για μία ακόμη χρονιά ο περίτεχνος Επιτάφιος (που στολίζεται με χάντρες και πέρλες από τον Ιανουάριο μέχρι το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης) συναρμολογήθηκε μπροστά του, καταδεικνύοντας τη δύναμη του εθελοντισμού σε έναν οικισμό – πρότυπο στην πύλη του Αγίου Όρους.

Εξαιρετική ήταν η εντύπωση που αποκόμισε πραγματοποιώντας τον παράπλου του Άθω, ενώ αναφέρθηκε πολλάκις στην τοπική γαστρονομία, στα τοπικά σήματα ποιότητας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.