Μοναδικά γαστρονομικά ταξίδια φέρνει κάθε μήνα στο κοινό της Θεσσαλονίκης και στους επισκέπτες του το Hyatt Regency Thessaloniki. Πρόκειται για τη ξεχωριστή συνεργασία γαστρονομίας με το εστιατόριο Estrella – πρωτοπόρο εστιατόριο στο brunch concept – που δρομολογεί το κορυφαίο city resort της Ελλάδας, το πολυτελές συγκρότημα φιλοξενίας που καθιέρωσε το brunch σε ξενοδοχείο στην Θεσσαλονίκη.
Μηνιαίως εμπνευσμένοι guest chefs σας προσκαλούν σε ένα δυναμικό γαστρονομικό ταξίδι απόλαυσης με live entertainments στους πολυβραβευμένους θεματικούς χώρους του Hyatt Regency Θεσσαλονίκης
Αέρας από Λονδίνο έρχεται την Κυριακή 19 Μαρτίου, στο Αμβροσία του Hyatt Regency Thessaloniki. Σε αυτό το brunch ο executive chef Αποστολος Αλτανης , οι Two chefs …Max & Ed του Catalyst Roasters που έρχονται απευθείας από το Λονδίνο μαζί με την ομάδα του Estrella, ετοιμάζουν το αυθεντικό Sunday Roast, αρνάκι με σάλτσα μέντας, pancakes!
Όλη η εκδήλωση θα συνοδεύεται με βρετανικές μουσικές επιλογές με τη live indie super pop band Ta Toy Boy και από τον Dj και ραδιοφωνικό παραγωγό Στέφανο Τσιτσοπουλο
Για μια ακόμη φορά το Hyatt Regency Thessaloniki ενσωματώνει με μοναδικό τρόπο στο ξενοδοχειακό περιβάλλον την ελληνική γαστρονομία και σας προσκαλεί να το απολαύσετε.
Τιμή κατ’ άτομο 56€ (στην τιμή συμπεριλαμβάνετε κρασί)
Κυριακή 19 Μαρtίου 13:00 – 17:00. Η συμμετοχή σε όλες τις εκδηλώσεις για παιδιά από 0 – 6 ετών είναι δωρεάν ενώ για παιδιά από 6 – 12 ετών προσφέρεται έκπτωση 50% από την τιμή του ενηλίκου