Αρχική Βραβεία Ο Δήμος Θεσσαλονίκης βράβευσε τον Άγγελο Τσιαμούρα

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης βράβευσε τον Άγγελο Τσιαμούρα

Τον Άγγελο Τσιαμούρα, τον φοιτητή που τις κρίσιμες ώρες του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη βοήθησε στον απεγκλωβισμό επιβατών σώζοντάς τους τη ζωή, βράβευσε σήμερα (27/3) ο Δήμος Θεσσαλονίκης. Τον 18χρονο φοιτητή από την Κρήτη υποδέχτηκαν στο Δημαρχιακό Μέγαρο ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πέτρος Λεκάκης και του παρέδωσαν τιμητική διάκριση.

Τον Άγγελο Τσιαμούρα συνόδευε ο Θεόδωρος Πρασσάς, αδερφός της 22χρονης Μυρσίνης που επέβαινε στο τρένο και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείο Λάρισας. Οι δύο νέοι ζήτησαν από τον κ. Ζέρβα και τον κ. Λεκάκη τη στήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης για τα θύματα του δυστυχήματος και τις οικογένειές τους. Ο κ. Ζέρβας, που από την πρώτη στιγμή βρίσκεται σε επικοινωνία με τις οικογένειες των θυμάτων που ζουν στη Θεσσαλονίκη, τους διαβεβαίωσε πως ο Δήμος Θεσσαλονίκης θα βρίσκεται στο πλευρό τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.