Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Γαλλία: Η Ελλάδα πρώτη σε τουριστικές πωλήσεις τον Φεβρουάριο 2023

Γαλλία: Η Ελλάδα πρώτη σε τουριστικές πωλήσεις τον Φεβρουάριο 2023

Στην πρώτη θέση του απόλυτου αριθμού των πωλήσεων που πραγματοποιήθηκαν από φυσικά και διαδικτυακά πρακτορεία της Γαλλίας τον Φεβρουάριο του 2023 βρίσκεται η Ελλάδα, σύμφωνα με το μηνιαίο βαρόμετρο του μεγαλύτερου γαλλικού κλαδικού εντύπου Echo Touristique και της εταιρείας ερευνών Orchestra.

Όπως προκύπτει από την έρευνα, το σύνολο του κύκλου των εργασιών για την Ελλάδα αυξήθηκε τον φετινό Φεβρουάριο κατά 37% σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα, ενώ η μέση κατά κεφαλή δαπάνη παρουσίασε άνοδο 4%. 

Είναι η πρώτη φορά που η χώρα μας βρίσκεται στην κορυφή του σχετικού πίνακα κατά τους χειμερινούς μήνες των πωλήσεων, καθώς με βάση το ίδιο βαρόμετρο τα τελευταία χρόνια έχει βρεθεί επανειλημμένα στην πρώτη θέση, αλλά όχι στη διάρκεια αυτής της σημαντικής για τη διαμόρφωση των ετήσιων τάσεων περιόδου.  

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την ίδια πηγή, για το σύνολο των πωλήσεων του 2022 στην Γαλλία η Ελλάδα κατατάχθηκε στη δεύτερη θέση μετά την Ισπανία αναφορικά με τους προορισμούς εξωτερικού.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.