Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Domes Resorts ανακοινώνει τo νέο Domes Noruz Kassandra στη Χαλκιδική

Η Domes Resorts ανακοινώνει τo νέο Domes Noruz Kassandra στη Χαλκιδική

Η Domes  ανακοινώνει το νεότερο άνοιγμά της, αυτό του Domes Noruz Kassandra, το οποίο αποτελεί το πρώτο ξενοδοχείο του brand στη Χαλκιδική στη Βόρεια Ελλάδα, μια περιοχή που είναι γνωστή για τις χερσονήσους της και τους προστατευμένους κόλπους της. Το εν λόγω ξενοδοχείο είναι η τελευταία προσθήκη στο ολοένα αυξανόμενο χαρτοφυλάκιό της Domes Resorts, που περιλαμβάνει ξενοδοχεία στην Κέρκυρα, την Κρήτη, τη Ζάκυνθο, τη Μήλο, Μύκονο καθώς και στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας.

Το Domes Noruz Kassandra που πρόκειται να ανοίξει τον Απρίλιο του 2023, βρίσκεται στη χερσόνησο της Κασσάνδρας και περιβάλλεται από κρυστάλλινα τιρκουάζ νερά και πυκνό πράσινο. Προσομοιάζοντας το με ένα «beach club με δωμάτια», το ξενοδοχείο αποτελείται από 182 δωμάτια και σουίτες και μια μεγάλη πισίνα μόλις λίγα βήματα μακριά από την «χρυσή» παραλία, όπου βρίσκονται αντίστοιχα το beach club και το μπαρ. Αυτά τα σημεία, αποτελούν την «καρδιά» του ξενοδοχείου, και θα προσφέρουν ένα νέο-Ελληνικό σύγχρονο μενού, σχεδιασμένο από τον Executive chef Διονύση Πλιάτσικα. Μια μακρά λίστα κρασιών από τοπικούς αμπελώνες, καθώς και μια ποικιλία από exclusive cocktails ειδικά σχεδιασμένα για τα concept των Noruz ξενοδοχείων από τους Apallou mixologists έρχονται να συμπληρώσουν τη γαστρονομική εμπειρία του επισκέπτη.

Το ξενοδοχείο διαθέτει σύγχρονο design που συνδυάζει άψογα τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους με το γύρω περιβάλλον. Οι διάφορες κατηγορίες δωματίων επανεξετάζονται προσεκτικά μέσα από ένα mix λευκών και ουδέτερων αποχρώσεων, μαζί με εκλεπτυσμένες υφές καθώς και χειροποίητα τοπικά έργα τέχνης. Το Domes Noruz Kassandra περιλαμβάνει επίσης το χαρακτηριστικό concept Haute Living Selection της Domes, το οποίο αποτελεί ένα exclusive lounge για τους Haute Living πελάτες, που έχουν επιλέξει τη συγκεκριμένη κατηγορία δωματίων.

Από την εστίαση δεν θα μπορούσε να λείπει το επώνυμο εστιατόριο Gustatio της Domes, το οποίο προσφέρει ένα μοναδικό μενού που στόχο έχει να δελεάσει τις αισθήσεις με τον συνδυασμό τολμηρών γεύσεων καθώς και ένα δημιουργικό μπουφέ καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, καθιστώντας το, το τέλειο σκηνικό τόσο για τις πρωινές, όσο και για τις βραδινές ώρες. Επίσης περιλαμβάνει το Raw Bar, ένα κομψό μπαρ με cocktails και σαμπάνια, που σερβίρει εκλεκτά raw finger foods, όπως cured ceviche, ταρτάρ και όστρακα. Στην παραλία βρίσκεται το Πίτα Canteen, που προσφέρει BBQ με παραδοσιακές ελληνικές αγαπημένες γεύσεις, ιδανικό για ένα casual γεύμα στην παραλία.

Φυσικά το wellness στοιχείο, όπως σε όλα τα Domes πρωταγωνιστεί. Το ανοιχτό γυμναστήριο προσφέρει στους επισκέπτες μια αναζωογονητική εμπειρία όπου το σώμα, το μυαλό και το πνεύμα συναντιόνται. Δύο ευρύχωρες σουίτες Spa έχουν δημιουργηθεί για να φιλοξενούν θεραπείες από το βραβευμένο SOMA Spa της Domes, που συνδυάζουν αρχαίες ελληνικές αλλά και σύγχρονες μεθόδους ευεξίας.

Ο Δρ Γιώργος Π. Σπανός, Διευθύνων Σύμβουλος της Domes, δήλωσε: «Το Domes Noruz Kassandra επεκτείνει το brand μας Domes Noruz, ακολουθώντας τα επιτυχημένα βήματα του Domes Noruz Chania στην Κρήτη. Το Noruz αποτελεί το πιο ζωντανό και κοσμοπολίτικο concept μας. Πρόκειται για ένα brand που απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες, σε διεθνείς trendsetters που αναζητούν μια ισορροπία μεταξύ χαλαρών διακοπών και διασκέδασης – μια πραγματικά μοναδική ολιστική προσέγγιση».

Κάθε μονάδα Noruz ξεχωρίζει για την κομψότητά της, με άψογα σχεδιασμένους εσωτερικούς χώρους με απεριόριστη άνεση και στυλ και με έμφαση στον party χαρακτήρα. Vibrant ήχοι κυριαρχούν καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας συμπληρώνοντας την υπέροχη θέα, ενώ καθώς πλησιάζει το ηλιοβασίλεμα, η μαγεία κάνει την εμφάνισή της. Με μουσικές επιλογές γνωστών DJs, η ζωντανή ατμόσφαιρα του beach club κρατάει μέχρι το βράδυ. Τα ξενοδοχεία Domes Noruz της Domes απευθύνονται σε ένα εκλεπτυσμένο και κοσμοπολίτικο κοινό που αναζητά μια ασυναγώνιστη και ξεχωριστή εμπειρία πολυτελούς τρόπου διαμονής παράλληλα με μια δυναμική ψυχαγωγία.

Η ανακοίνωση του νέου Domes Noruz Kassandra συμπληρώνει τα τελευταία νέα του Ομίλου, όπως η επέκταση στο νησί της Μήλου με την ολοκαίνουργια προσθήκη του Domes White Coast Milos, παράλληλα με τις ολοκληρωμένες ανακαινίσεις του εμβληματικού ξενοδοχείου Domes Miramare στην Κέρκυρα και του Domes Lake Algarve στην Πορτογαλία. Νέα ανοίγματα θα ανακοινωθούν σύντομα σε δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς, όπως η Μύκονος, η Σαντορίνη και η Αθηναϊκή Ριβιέρα, ενώ η Domes σχεδιάζει περαιτέρω επέκταση στην Ευρώπη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.