Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στη διεθνή έκθεση τουρισμού “ITB 2023” στο Βερολίνο

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στη διεθνή έκθεση τουρισμού “ITB 2023” στο Βερολίνο

Στη διεθνή έκθεση τουρισμού  “ITB 2023”, που πραγματοποιήθηκε από τις 7 έως τις 9 Μαρτίου 2023 στο Βερολίνο,  συμμετείχε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο πλαίσιο της συνεχούς και στοχευμένης  προσπάθειας προώθησης του τουριστικού της προϊόντος.

      Στη φετινή διοργάνωση “ITB” παρουσιάστηκαν όλες οι προσφερόμενες θεματικές μορφές τουρισμού, μέσα από τις προγραμματισμένες συναντήσεις (B2B) με επιλεγμένους τουριστικούς πράκτορες και tour operators της γερμανικής αγοράς.

      Στο περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην “ITB 2023” φιλοξενήθηκαν εκπρόσωποι πολλών τουριστικών γραφείων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της προσπάθειας ενίσχυσης της συνεργασίας των τουριστικών πρακτόρων και των αεροπορικών εταιρειών με τις ξενοδοχειακές μονάδες της ΠΚΜ, οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας,  των Δήμων της Π.Ε. Πιερίας, της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας και άλλων τουριστικών φορέων συναντήθηκαν με στελέχη της βρετανικής αεροπορικής εταιρείας “Jet2Holidays”. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια προηγουμένων συναντήσεων και σημείωσε απόλυτη επιτυχία, καθώς οριστικοποιήθηκε το πλάνο των απαραίτητων ενεργειών για την ενεργοποίηση της συνεργασίας.                                                           Σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού της ΠΚΜ  Αλέξανδρος Θάνος τόνισε:  «Στην έκθεση ΙΤΒ της Γερμανίας διαπιστώθηκε το σταθερό αλλά και αυξημένο ενδιαφέρον της γερμανικής αγοράς για την περιοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας όχι μόνο λόγω των γεωγραφικών και πολιτισμικών χαρακτηριστικών της, αλλά και λόγω της πολυμορφίας των αναβαθμισμένων προσφερόμενων υπηρεσιών που καλύπτουν όλες τις σύγχρονες απαιτήσεις του τουρισμού σε όλη τη διάρκεια του χρόνου, προς όφελος της οικονομίας της περιοχής».                 
     

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.