Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Valentines Day 2023 ❤️ | Zeus International Hotels & Resorts

Valentines Day 2023 ❤️ | Zeus International Hotels & Resorts

Γιορτάστε την αγάπη και φροντίστε όπως ποτέ άλλοτε το ταίρι σας, την πιο ερωτική μέρα του χρόνου σε ένα από τα ξενοδοχεία της Zeus International Hotels & Resorts.

Αν βρίσκεστε στην Αθήνα, επισκεφτείτε το Wyndham Grand Athens όπου εκτός από το customized Valentine’s μενού που θα σερβίρει στον 9ο όροφο του ξενοδοχείου και το εστιατόριο ABOVE, σας προσφέρει προνομιακή τιμή για διαμονή σε μία από τις σουίτες του!  Ενώ, για εκείνους που θέλουν πιο ιδιωτικές στιγμές σε πολυτελή περιβάλλον, αλλά και τις απολαύσεις ενός ολοκαίνουργιου ξενοδοχείου, το Athens Key Hotel Trademark Collection By Wyndham στην πλατεία Κάνιγγος μπορεί να γίνει καταφύγιο στην καρδιά της πόλης και το Roof Garden του, το πιο ειδυλλιακό μέρος για ρομαντικές στιγμές. 

Στην ερωτική Θεσσαλονίκη, κλείστε το πιο ρομαντικό ραντεβού στο Lazart Hotel Trademark Collection By Wyndham και μοιραστείτε με τον αγαπημένο/την αγαπημένη σας ένα μοναδικό δείπνο με πιάτα δημιουργικής ελληνικής κουζίνας στο εστιατόριο Art Nouveau, ενώ μπορείτε να  ολοκληρώσετε τη βραδιά σας διαμένοντας σε κάποιο από τα όμορφα δωμάτια του.

Μπορείτε να κάνετε την κράτηση σας είτε για δείπνο, είτε σε συνδυασμό με διαμονή! 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.