Αρχική Γαστρονομία Hyatt Regency Thessaloniki GO BRUNCH ΕVENT with Estrella

Hyatt Regency Thessaloniki GO BRUNCH ΕVENT with Estrella

Μοναδικά γαστρονομικά ταξίδια φέρνει κάθε μήνα στο κοινό της Θεσσαλονίκης και στους επισκέπτες του το Hyatt Regency Thessaloniki. Πρόκειται για τη ξεχωριστή συνεργασία γαστρονομίας με το εστιατόριο Estrella – πρωτοπόρο εστιατόριο στο brunch concept –  που δρομολογεί το κορυφαίο city resort της Ελλάδας, το πολυτελές συγκρότημα φιλοξενίας που καθιέρωσε το brunch σε ξενοδοχείο στην Θεσσαλονίκη. 

Μηνιαίως εμπνευσμένοι guest chefs σας προσκαλούν σε ένα δυναμικό γαστρονομικό ταξίδι απόλαυσης με live entertainments στους πολυβραβευμένους θεματικούς χώρους του Hyatt Regency Θεσσαλονίκης 

Η πρεμιέρα των γαστρονομικών ταξιδιών είναι 

Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου όπου επισκεπτόμαστε ξεχωριστές ψηφίδες γεύσεις της Μακεδονίας με την υπογραφή της ομάδας των Nomade et Sauvage, του executive chef Απόστολου Αλτάνη και του εστιατορίου Estrella.

Μια εμπειρία γεμάτη μνήμες και παραδοσιακές γεύσεις,  πρώτες ύλες που έρχονται απευθείας από τη γη, σιγομαγειρεμένα κρέατα και λαχανικά με βότανα και χόρτα της φύσης. Όλα μαγειρεμένα σε ανοιχτές κουζίνες με νταβάδες και τσουκάλια πάνω σε χειροποίητους φούρνους.

Την γαστρονομική εμπειρία απογειώνει η Banda Entopica, η παραδοσιακή μπάντα δρόμου που ξεκίνησε από την Θεσσαλονίκη! Ενώνει  κλαρίνο, σαξόφωνο, ακορντεόν και νταούλι σε ένα σύμπλεγμα παραδοσιακών ήχων της Μακεδονίας, της Θράκης, της Ηπείρου αλλά και μοντέρνας βαλκανικής μουσικής.

Για μια ακόμη φορά το Hyatt Regency Thessaloniki ενσωματώνει με μοναδικό τρόπο στο ξενοδοχειακό περιβάλλον την ελληνική γαστρονομία και σας προσκαλεί να το απολαύσετε

Τιμή κατ’ άτομο 56€ (στην τιμή συμπεριλαμβάνετε κρασί)

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου  13:00 – 17:00Η συμμετοχή σε όλες τις εκδηλώσεις για παιδιά από 0 – 2 ετών είναι δωρεάν ενώ για παιδιά από 2 – 12 ετών προσφέρεται έκπτωση 50% από την τιμή του ενηλίκου

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.