Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η 10η Athens International Tourism & Culture Expo έρχεται το 2023 ανοίγοντας...

Η 10η Athens International Tourism & Culture Expo έρχεται το 2023 ανοίγοντας ακόμα περισσότερο τους ορίζοντες του εισερχόμενου τουρισμού

Μετά από ακόμη μια επιτυχημένη χρονιά διοργάνωσης το 2022, με σημαντική αύξηση των εκθετών από Ελλάδα και εξωτερικό αλλά και των χιλιάδων επαγγελματιών επισκεπτών, η έκθεση το 2023 κάνει τα επόμενα βήματα για την ενίσχυση του τουρισμού μας.

Τη περσινή χρονιά, την επιτυχία της έκθεσης σφράγισαν με τη συμμετοχή τους 180 εκθέτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, 120 Hosted Buyers από 32 χώρες που πραγματοποίησαν 3300 Β2Β meetings με τους εκθέτες και οι επαγγελματίες επισκέπτες ξεπέρασαν τις 3500.

Η 10th Athens International Tourism & Culture Expo θα έχει το προβάδισμα στο ξεκίνημα των εμπορικών συμφωνιών για τον εισερχόμενο τουρισμό του 2024, με τη συμμετοχή: ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, περιφερειών & δήμων, ταξιδιωτικών γραφείων, εταιριών τουρισμού & πολιτισμού, εταιρειών θαλάσσιου τουρισμού, εταιρειών On Line Tourism Systems, εταιρειών εξοικονόμησης ενέργειας, ξενοδοχείων κ.α.

Φέτος η έκθεση θα έχει μία δυναμική συμμετοχή Hosted Buyers από όλη την Eυρώπη, Βαλκάνια, Η.Π.Α, Καναδά, Αυστραλία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Μέση Ανατολή και άλλες χώρες, δίνοντας στους εκθέτες την ευκαιρία για νέες συνεργασίες και ενίσχυση της ανταγωνιστικής τους παρουσίας στη διεθνή τουριστική αγορά.

Η έκθεση καλύπτει όλους τους κλάδους του τουρισμού της Ελλάδας όπως τουρισμός αναψυχής, τουρισμός πολυτελείας, συνέδρια και επαγγελματικός τουρισμός, γαστρονομία, θαλάσσιος τουρισμός, εναλλακτικός τουρισμός κ.λ.π. Η έκθεση θα δώσει ηχηρό παρών με 150 Hosted Buyers, περισσότερους από 250 εκθέτες, 4500 Β2Β meetings Εκθετών με Hosted Buyers και πάνω από 7000 εμπορικούς επισκέπτες ενώ η διαφημιστική της προβολή θα ξεκινήσει δυναμικά από τον Φεβρουάριο.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα παρουσιάσουν και οι παράλληλες εκδηλώσεις της έκθεσης, το πρόγραμμα των οποίων θα ανακοινωθεί το προσεχές διάστημα.

Η έκθεση πραγματοποιείται με την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και την αιγίδα και στήριξη του ΕΟΤ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.