Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Άνοιξαν τα Σαλέ και οι εξωτερικοί χώροι για τους επισκέπτες του Χιονοδρομικού...

Άνοιξαν τα Σαλέ και οι εξωτερικοί χώροι για τους επισκέπτες του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού

Άνοιξε από την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού για τους επισκέπτες, αν και ήταν δυνατή λόγω των καιρικών συνθηκών τις επόμενες μέρες να καταστεί δυνατή η χιονοδρομία. 

Ωστόσο, οι φίλοι του βουνού μπόρεσαν να επισκευθούν τα Σαλέ του μεγαλύτερου χιονοδρομικού κέντρου της Ελλάδας και να θαυμάσουν το μοναδικό φυσικό τοπίο του Παρνασσού, να χρησιμοποιήσουν τους υπερσύγχρονους αναβατήρες για μία πανοραμική βόλτα και να απολαύσουν ένα ζεστό ρόφημα ή φαγητό σε έναν από τους πολλούς χώρους εστίασης, κάνοντας την εμπειρία πιο ζεστή στο χειμωνιάτικο τοπίο.  

Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε., ως διαχειρίστρια Εταιρεία του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού με αίσθημα ευθύνης προς όλους τους πολίτες και τις οικογένειες που δοκιμάζονται από την ενεργειακή κρίση, ανακοίνωσε πως, προχωρά τη φετινή χιονοδρομική περίοδο στην πλήρη απορρόφηση του αυξημένου ενεργειακού κόστους που απαιτείται για τη λειτουργία του Κέντρου, εφαρμόζοντας μία τιμολογιακή πολιτική για τους χιονοδρόμους που κινείται συνολικά κάτω από τα όρια του πληθωρισμού για την ελληνική οικονομία, ενώ για τους απλούς επισκέπτες η μικρή αύξηση αφορά μόνο στην προσέλευση κατά τις ημέρες της υψηλής περιόδου.  

Επιπλέον, η ΕΤΑΔ, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες της κοινωνίας, προχωρά στην εφαρμογή σημαντικών μειώσεων που αγγίζουν έως και το 35% για κοινωνικά ευαίσθητες πληθυσμιακές ομάδες, όπως είναι οι μαθητές, ενώ παράλληλα διευρύνεται το ηλιακό όριο αυτων από τα 12 στα 17 έτη. Μία μείωση της τάξεως του 13% θα επωφεληθούν όμως και οι φοιτητές, αλλά και οι μεγάλης ηλικίας φίλοι της χιονοδρομίας. Μείωση θα έχουν επίσης οι ετήσιες κάρτες τόσο οι ατομικές όσο και οι οικογενειακές. Σταθερά συνεχίζεται να εφαρμόζεται ειδική τιμολογιακή πολιτική για τα Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ), ενώ φέτος ενισχύεται η σχολική χιονοδρομία και η επίσκεψη στο βουνό μέσα από το ειδικό πρόγραμμα «School Ski Bus», παρέχοντας σημαντικά προνόμια προκειμένου όλο και περισσότεροι μαθητές να μπορέσουν μέσα από τις σχολικές εκδρομές να έρθουν σ’ επαφή με το βουνό και τα χειμερινά αθλήματά που προσφέρει. 

Από φέτος στην ιστοσελίδα του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού οι επισκέπτες και οι χιονοδρόμοι μπορούν μέσα από την εφαρμογή του 360o virtual Tour (VR) να απολαύσουν τη θέαση του συνόλου της έκτασης του χιονοδρομικού κέντρου και των αναβατήρων, ώστε να προγραμματίσουν με τον καλύτερο τρόπο την επίσκεψή τους και το πρόγραμμα χιονοδρομίας που θα ακολουθήσουν.

Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε. και όλο το προσωπικό του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού ανυπομονούν να υποδεχτούν και πάλι τους επισκέπτες και σύντομα μόλις το επιτρέψει ο καιρός και τους χιονοδρόμους, προσφέροντας και φέτος μία μοναδική εμπειρία απόλαυσης, άθλησης και ψυχαγωγίας. 

Ιστοσελίδα: https://parnassos-ski.gr/

Facebook: https://www.facebook.com/parnassosski.gr/

Instagram: https://www.instagram.com/parnassosski_official/

360o virtual Tour (VR): https://vr360.gr/vr/parnassos_ski_center02/index.html

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.