Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Domes ανακοινώνει την απόκτηση του πρώτου Domes Reserve στην Κέρκυρα

Η Domes ανακοινώνει την απόκτηση του πρώτου Domes Reserve στην Κέρκυρα

Η Domes ανακοινώνει την απόκτηση του πρώτου Domes Reserve
Πρόκειται για ένα εμβληματικό αρχοντικό του 1903,
που βρίσκεται στην καρδιά της πόλης της Κέρκυρας 

Η Domes ανακοινώνει ότι προχώρησε στην απόκτηση ενός αυθεντικού αρχοντικού του 1903, που ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη πολιτιστική του κληρονομιά, περιβάλλεται από μαγικούς κήπους και βρίσκεται σε έναν από τους πιο ιστορικούς δρόμους της παλαιάς πόλης της Κέρκυρας.

Το Domes Maison θα λειτουργεί ως ένας χώρος φιλοξενίας που θα συνδυάζει  υπηρεσίες 5 αστέρων, υψηλή γαστρονομία, τέχνη, εκδηλώσεις και ιδιαίτερο interior design

Παράλληλα θα αποτελεί σταθμό για τους επισκέπτες των άλλων ξενοδοχειακών μονάδων του ομίλου στο νησί της Κέρκυρας, του Domes of Corfu, Autograph Collection και του εμβληματικού Domes Miramare, a Luxury Collection Resort κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο ιστορικό κέντρο της πόλης. Τα Domes Reserves ως concept, είναι ιδιαίτερης σημασίας καινοτόμα ξενοδοχεία που θα λειτουργούν ανεξάρτητα αλλά και συμπληρωματικά ως προς τις ήδη υπάρχουσες μονάδες φιλοξενίας του Ομίλου. Χαρακτηριστικό τους αποτελεί η ιστορικότητα του κτιρίου και η μοναδικότητα του προορισμού, όπου σε συνδυασμό με την υψηλή γαστρονομία, την τέχνη, τις εκδηλώσεις και το state of the art interior design, θα προσφέρουν μία πιο προσωπική εμπειρία στον επισκέπτη και παράλληλα μία ευκαιρία να ανακαλύψει τον εκάστοτε προορισμό .

CEO της Domes κ. Γιώργος Σπανός, σε δηλώσεις του μίλησε για την επιθυμία του ο Όμιλος «να ανοίξει διαύλους στενότερης επικοινωνίας με τους επισκέπτες του, προσφέροντάς τους μια ακόμα πιο προσωποποιημένη εμπειρία στο κομμάτι του τουρισμού πολυτελείας και παράλληλα μία αποκλειστική ευκαιρία να ανακαλύψουν σε βάθος τους μοναδικούς προορισμούς στους οποίους βρίσκονται τα resorts του Ομίλου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.