Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Omonoia Christmas Market

Omonoia Christmas Market

Omonoia Christmas Market

Από τις 17 Δεκεμβρίου η καρδιά των Χριστουγέννων θα χτυπάει και στην ιστορική πλατεία της Ομόνοιας

Από τις 17 Δεκεμβρίου έως και τη 01 Ιανουαρίου το πνεύμα των γιορτών έρχεται στην πλατεία Ομονοίας και η μαγεία των Χριστουγέννων σκορπίζει χαρά και αγάπη σε όλους τους επισκέπτες του αθηναϊκού κέντρου. Το Omonοia Christmas Market, θα αποτελέσει το νέο εμπορικό και ψυχαγωγικό θεσμό της πρωτεύουσας. Διοργανώνεται από το Δήμο Αθηναίων στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων “Χριστούγεννα στην Αθήνα” με την συμβολή μεγάλων χορηγών και συνεργατών: Brown Hotels, SMB Capital, Hondos Center, Melia Athens, Athens Tiare, και στόχο έχει να προσθέσει εορταστική λάμψη στην ιστορική πλατεία αλλά και να προσκαλέσει μικρούς και μεγάλους στο πιο φαντασμαγορικό event των Χριστουγέννων.

Στη Χριστουγενιάτικη αγορά θα φιλοξενηθούν ειδικά κατασκευασμένα περίπτερα παρουσιάζοντας μια μεγάλη ποικιλία από χειροποίητες, λαχταριστές λιχουδιές, στολίδια καθώς και ιδέες για ξεχωριστά χριστουγεννιάτικα δώρα για όλη την οικογένεια. Στο πλούσιο πρόγραμμα του φεστιβάλ συμπεριλαμβάνονται φυσικά πολυάριθμες εκδηλώσεις και παραστάσεις, εορταστικά music vibes υπό τους ήχους αγαπημένων Djs καθώς και διασκεδαστικές δραστηριότητες για όλη την οικογένεια. Ο καλύτερος τρόπος για να απολαύσετε μια χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα με άφθονο κέφι, ακριβώς στην καρδιά της Αθήνας με δωρεάν πρόσβαση!

Opening: Σάββατο 17/12. Οι Αθηναίοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα σε όλο της το μεγαλείο!

Πληροφορίες σχετικά με τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην καρδιά της Αθήνας θα βρείτε στο https://cultureisathens.gr/event/omonoia-christmas-market/

Σχετικά με την Brown Hotels

Η αλυσίδα Brown Hotels ιδρύθηκε το 2010 από τους Hoteliers Leon Avigad και Nitzan Perry και φημίζεται για τημοναδικότητα των design hotels που διαθέτει σε χώρες όπως το Ισραήλ (Τελ Αβίβ, Ιερουσαλήμ), η Κροατία και η Ελλάδα. Η επιθυμία των ιδρυτών της είναι να δημιουργούν ξενοδοχεία που όχι μόνο προβάλλουν στους ταξιδιώτες την αυθεντική κουλτούρα και την ενεργητικότητα της πόλης, αλλά και να επανασυστήνουν στους ίδιους τους κατοίκους τη νυχτερινή ζωή της πόλης και τις μοναδικές γειτονιές της. Κάθε ένα από τα ξενοδοχεία της αλυσίδας είναι μοναδικό, με αισθητική εμπνευσμένη από τον ιδιαίτερο παλμό της κάθε περιοχής και συνυφασμένο με το μοναδικό της χρώμα. Η Brown Hotels εγκαινίασε επτά νέα ξενοδοχεία στο Ισραήλ το διάστημα 2019 – 2020 και έως το 2023 θα επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην Ευρώπη, με νέα  καταλύματα σε Ελλάδα, Γερμανία, Κύπρο και Ηνωμένο Βασίλειο. Τα ξενοδοχεία Brown Hotels προτείνονται από κορυφαία life style περιοδικά, εφημερίδες και κανάλια όπως Vogue, Times, Wallpaper, Travel and Leisure, Conde Nast Traveler, National Geographic, NY Times.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.