Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά eXp World Holdings: Έσοδα – ρεκόρ στο γ’ τρίμηνο του 2022 στα...

eXp World Holdings: Έσοδα – ρεκόρ στο γ’ τρίμηνο του 2022 στα 1,2 δισ. δολάρια

Η eXp World Holdings (Nasdaq: EXPI) μητρική εταιρεία των eXp Realty®, Virbela και SUCCESS® και παρουσία στην Ελλάδα μέσω της θυγατρικής της eXp Greece, ανακοίνωσε έσοδα ρεκόρ για το γ΄τρίμηνο του 2022, στα 1,2 δισ. δολάρια ΗΠΑ. Σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2021 τα μικτά κέρδη αυξήθηκαν κατά 17% στα 93,1 ​​εκατ. δολάρια, το προσαρμοσμένο EBITDA  διαμορφώθηκε στα 12,3 εκατ. δολάρια. Η Εταιρεία κατέβαλε μέρισμα για το τρίτο τρίμηνο του 2022 ύψους 0,045 $ ανά μετοχή, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε μέρισμα 0,045 $ ανά μετοχή για το τέταρτο τρίμηνο του 2022. 

Οι μεσίτες στην πλατφόρμα eXp Realty αυξήθηκαν κατά 30% στους 84.911 στις 30 Σεπτεμβρίου 2022. Οι συναλλαγές ακινήτων που έκλεισαν αυξήθηκαν 6% στις 138.354. Ο όγκος συναλλαγών ακινήτων αυξήθηκε κατά 8% στα 50,4 δισ. δολάρια. Τέλος η eXp Realty επεκτάθηκε στη Χιλή και την Πολωνία κατά τη διάρκεια του γ’ τριμήνου του 2022.

Παράλληλα η eXp Realty ανακοίνωσε μια σειρά χρηστικών ηλεκτρονικών εφαρμογών:

– Το 360 Home που επιτρέπει στους μεσίτες να ισχυροποιήσουν τις σχέσεις με τους πελάτες τους, αυξάνοντας την κερδοφορία της μεσιτείας. Προσφέρει ολιστική εξυπηρέτηση στον πελάτη, αγοραστή, πωλητή ή ενοικιαστή καλύπτοντας όλο το φάσμα των αναγκών που εγείρονται από μια συναλλαγή (από τη μετακόμιση μέχρι τη διαχείριση ακινήτου).
 
– To eXp Luxury, ένα πρόγραμμα για την ενίσχυση της δυναμικής των μεσιτών στον τομέα του luxury real estate, μέσω της προβολής των ίδιων και των assets που έχουν στο χαρτοφυλάκιό τους σε περιοδικά και με εκπαίδευση, ώστε να τους αναβαθμίσουν. Σε αυτο το πλαίσιο, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της eXp Realty, οι μεσίτες θα έχουν και διαρκή 24ωρη πρόσβαση σε πλατφόρμες δεδομένων. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και στοχευμένη διαφημιστική τοποθέτηση.
 
– Το Revenos μια πλατφόρμα για την εσωτερική διαχείριση εντολών αγοράς και πώλησης, ώστε οι μεσίτες να εντοπίζουν έγκαιρα  ευκαιρίες. Ουσιαστικά, το Revenos, όπως επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση, επαναπροσδιορίζει το status quo των αγγελιών δημιουργώντας κορυφαία στον κλάδο προγράμματα που συνδέουν πράκτορες eXp με έτοιμους, πρόθυμους και ικανούς αγοραστές και πωλητές.

Glenn Sanford, Ιδρυτής, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της eXp World Holdings 

«Συνεχίζουμε να αυξάνουμε τα έσοδά μας και να κερδίζουμε μερίδιο αγοράς παρά τις αντιξοότητες. Οι επιδόσεις του τρίτου γ΄ τριμήνου του 2022 πιστοποιούν ότι το μοντέλο λειτουργίας μας, είναι ανθεκτικό ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες της αγοράς. Είμαστε επικεντρωμένοι στην ενίσχυση της πλατφόρμας μας για να παρέχουμε ακόμη καλύτερη υποστήριξη στους μεσίτες μας μέσω της τεχνολογικής αναβάθμισης με νέες υπηρεσίες, όπως τις εφαρμογές Revenos και eXp Luxury, καθώς και πρωτοβουλίες με επικεφαλής τα SUCCESS®, SUCCESS Health™ και SUCCESS Coaching™. Αξιοποιούμε τα βασικά μας πλεονεκτήματα της ικανοποίησης των μεσιτών, με το δίκτυο μας πλέον να ξεπερνάει τους 85.000 μεσίτες παγκοσμίως, συνεχίζοντας να επαναπροσδιορίζουμε τον κλάδο των ακινήτων».

Νίκος Μανομενίδης Διευθυντής eXp Ελλάδος 

«Η eXp Realty σημείωσε ένα ρεκόρ το τρίτο τρίμηνο 2022 με αύξηση εσόδων κατά 12% και συνέχισε να καταγράφει θετικές ταμειακές ροές και κέρδη, αντανακλώντας την ευελιξία του επιχειρηματικού μας μοντέλου. Συνεχίζουμε να κερδίζουμε μερίδιο αγοράς και να  εστιάζουμε στην αύξηση της λειτουργικής αποτελεσματικότητας για την επιχείρησή μας και τους μεσίτες μας. Η αποτελεσματικότητά μας, μας μετατρέπει στην πιο πρακτορο-κεντρική εταιρεία παγκοσμίως και μας δίνει τη δυνατότητα να αυξήσουμε την ηγετική μας θέση στην αγορά σε ένα μεταβαλλόμενο τοπίο.

Εργαζόμαστε καθημερινά και με συνέπεια για να πετύχουμε τον στρατηγικό μας στόχο που είναι η σταθερή πορεία ανάπτυξης με συνεχώς διευρυνόμενο μερίδιο αγοράς και στην Ελληνική αγορά».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.