Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Τα ιαματικά λουτρά Αιδηψού και Καϊάφα θα λειτουργούν καθημερινά και τον Οκτώβριο...

Τα ιαματικά λουτρά Αιδηψού και Καϊάφα θα λειτουργούν καθημερινά και τον Οκτώβριο με στόχο την περαιτέρω στήριξη της τοπικής οικονομίας

Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε.,  σε συνέχεια της παράτασης λειτουργίας των Ιαματικών Λουτρών Υπάτης και για το μήνα Οκτώβριο 2022, για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού, ανακοινώνει επίσης την παράταση της λειτουργίας των Επιχειρηματικών της Μονάδων Ιαματική Πηγή Αιδηψού και Καϊάφα. 

Στοχεύοντας στην τόνωση της τοπικής οικονομίας και του τουριστικού προϊόντος η ΕΤΑΔ αποφάσισε την  παράταση λειτουργίας των Ιαματικών Λουτρών Αιδηψού και Καϊάφα, καθώς παρατηρείται αυξημένο ενδιαφέρον, σύμφωνα με τις προβλέψεις και τις κρατήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα από επισκέπτες που ενδιαφέρονται για τον Ιαματικό Τουρισμό.

Συγκεκριμένα, για το μήνα Οκτώβριο 2022 θα λειτουργούν και τις 7 ημέρες της εβδομάδας  τα μεν Ιαματικά λουτρά Αιδηψού από τις 07:30 έως τις 15:30 τα δε Ιαματικά Λουτρά Καϊάφα από τις 09:00  έως τις 17:00.

 Μέσα από τη λειτουργία των ιαματικών λουτρών της η ΕΤΑΔ επιθυμεί να συμβάλλει στη βιώσιμη τουριστική και περιφερειακή ανάπτυξη και προβολή και ανάδειξη της Αιδηψού και του Καϊάφα σε σημαντικό πόλο ιαματικού τουρισμού /θερμαλισμού με απώτερο στόχο τη στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων και κοινωνιών και τον εμπλουτισμό του ιαματικού τουριστικού προϊόντος της χώρας μας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.