Αρχική Awards Makedonia Palace Greek Cuisine Awards 22

Makedonia Palace Greek Cuisine Awards 22

SALONICA RESTAURANT ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!

Ανάμεσα στα καλύτερα εστιατόρια της χώρας βραβεύτηκε το Salonica Restaurant του Makedonia Palace στην τελετή απονομής Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας με την διοργάνωση του Αθηνοράματος. Συγκεκριμένα το Salonica Restaurant απέσπασε την υψηλότερη βαθμολογία ανάμεσα στα εστιατόρια της Θεσσαλονίκης!

Η τελετή απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας για το 2022 από το Αθηνόραμα, στα καλύτερα εστιατόρια της χώρας που υπηρετούν την ελληνική γαστρονομία, έγινε την Τρίτη 7 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Makedonia Palace της Θεσσαλονίκης. Μια βραδιά που ανέδειξε τους κορυφαίους εκπροσώπους της παραδοσιακής και σύγχρονης ελληνικής κουζίνας, μεταφέροντας παράλληλα το ιδιαίτερα επίκαιρο μήνυμα της βιώσιμης αλιείας με το concept «Planet Fish: Θάλασσες χωρίς αποτύπωμα». 

Στο Salonica Restaurant τα ηνία της κουζίνας έχει ο πολυβραβευμένος Executive Chef Σωτήρης Ευαγγέλου όπου δημιουργεί πιάτα πάντα το προσωπικό του αποτύπωμα, γεύσεις και μία κουζίνα που έχει στην καρδιά της προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες από ολόκληρη την Ελλάδα.

Το Salonica Restaurant σας περιμένει με αυθεντικές γευστικές προτάσεις και μοναδική θέα στην θάλασσα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.