Αρχική Yachting Alva Yachts Ελλάς – Το Μέλλον Είναι Εδώ!

Alva Yachts Ελλάς – Το Μέλλον Είναι Εδώ!

Την περασμένη Τετάρτη, 13 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η πρώτη παρουσίαση της Alva Yachts Ελλάς, αποκλειστικής αντιπροσώπου Ελλάδος και Κύπρου των πολυτελών ηλεκτροκίνητων yacht που κινούνται με την ενέργεια του Ήλιου.

Μετά από εισαγωγή του κ. Διογένη Βενετόπουλου (CEO), τον λόγο πήρε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος, αφού ανέφερε την σημαντικότατη θέση του θαλάσσιου τουρισμού στην οικονομία της χώρας, προέτρεψε την Alva Yachts να εξετάσει την κατασκευή των πρωτοποριακών σκαφών της στα Ελληνικά ναυπηγεία, τα οποία διαθέτουν υψηλή τεχνογνωσία και ειδικευμένο εργατικό δυναμικό, προσφέροντας εξαιρετική σχέση ποιότητας-κόστους.

Στη συνέχεια, ο εμπορικός διευθυντής κ.Dennis De Roos παρουσίασε την γκάμα των προσφερόμενων yachts, από το Eco Cruise 50 μέχρι το εκπληκτικό καταμαράν Ocean Eco 90 με πάνω από 500 τμ εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Όλα τα σκάφη διαθέτουν προηγμένο σύστημα διαχείρισης/κατανομής ηλιακής ενέργειας που τους επιτρέπει να κινούνται αυτόνομα σε απεριόριστη εμβέλεια με ταχύτητα 3.5-4 κόμβους, ενώ σε υψηλότερες ταχύτητες η κατανάλωση καυσίμου μειώνεται έως και 90% σε σχέση με συμβατικά σκάφη.

Η εκδήλωση έκλεισε με ανταλλαγή απόψεων γύρω από το θέμα της κλιματικής αλλαγής, της κυκλικής πράσινης και μπλε οικονομίας, και του ρόλου της νέας τεχνολογίας στην ναυτιλία, ιδίως στον θαλάσσιο τουρισμό.

Τα σκάφη της Alva Yachts είναι άμεσα διαθέσιμα για παραγγελία και διαμόρφωση ανάλογα με τις απαιτήσεις των αγοραστών τους.

Alva Yachts Ελλάς – Λεωφ. Συγγρού 214 – Καλλιθέα 176 72

Διογένης Βενετόπουλος 216 2020 022 – 6945 411277

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.