Αρχική Δήμοι Συνάντηση για την δημιουργία δικτύου πεζοπορικών διαδρομών στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου

Συνάντηση για την δημιουργία δικτύου πεζοπορικών διαδρομών στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου

Την δημιουργία ενός ολοκληρωμένου δικτύου πεζοπορικών διαδρομών στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου ετοιμάζει η Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με τους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας. 

Στη πρώτη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην Αντιπεριφέρεια Λασιθίου και συγκάλεσε ο Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Ανδρουλάκης, συμμετείχαν εκπρόσωποι των Δήμων, του γραφείου τουρισμού της ΠΕ Λασιθίου, ο ειδικός σύμβουλος του Περιφερειάρχη Κρήτης Δημήτρης Μιχελογιάννης και ο υπεύθυνος έργου. 

Όπως έγινε γνωστό το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιηθεί εξειδικευμένη μελέτη για την δημιουργία του περιπατητικού δικτύου με την συνεργασία της Αντιπεριφέρειας Λασιθίου, των Δήμων και της τοπικής κοινωνίας.  

Ο Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Ανδρουλάκης στο πλαίσιο της σύσκεψης  ενημερώθηκε από τον Δημήτρη Μιχελογιάννη για την υλοποίηση του έργου προβολής των Περιοχών UNESCO Κρήτης που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Κρήτης όπου και προβλέπεται το επόμενο διάστημα η μεγάλη συνεργασία της Περιφέρειας Κρήτης με το National Geographic στο επίκεντρο της οποίας βρίσκεται και το Γεωπάρκο της Σητείας. 

Ο κ. Ανδρουλάκης ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες στην ενημερωτική συνάντηση για την υλοποίηση του σημαντικού έργου, που αναμένεται να αναδείξει περαιτέρω αναπτυξιακά την ενδοχώρα της Π.Ε. Λασιθίου όπου με ασφάλεια οι κάτοικοι και οι επισκέπτες θα απολαμβάνουν το μοναδικό φυσικό κάλλος-περιβάλλον της περιοχής. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.