Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Πολιτιστικά δρώμενα στους ατμοσφαιρικούς Κήπους του Ανακτόρου Αχίλλειου για το καλοκαίρι του...

Πολιτιστικά δρώμενα στους ατμοσφαιρικούς Κήπους του Ανακτόρου Αχίλλειου για το καλοκαίρι του 2022

Είκοσι μία Δράσεις Πολιτισμού περιλαμβάνει το φετινό πρόγραμμα του Αχίλλειου Μουσείου που θα φιλοξενηθούν στους μαγευτικούς Κήπους των θερινών Ανακτόρων της Πριγκίπισσας Σίσσυς το καλοκαίρι του 2022, υπό τη διοργάνωση της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε. και της διεύθυνσης του Αχίλλειου Μουσείου.

Μοναδικές βραδιές μουσικής, κινηματογράφου, ποίησης και λογοτεχνίας θα απολαύσει το κοινό στους δροσερούς ατμοσφαιρικούς Κήπους, που αναδεικνύουν το Ανάκτορο εκτός από μουσειακό χώρο υψηλής αξίας και αισθητικής σε εμβληματική εστία Τέχνης και Πολιτισμού για το όμορφο νησί των Επτανήσων.  

Ο πολιτισμός άλλωστε είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τον ελληνικό τουρισμό και προσδίδει ιδιαίτερη αξία σε αυτόν.

Στόχος της ΕΤΑΔ είναι το Αχίλλειο Μουσείο να αποτελεί ισχυρό πόλο έλξης και μεγάλης επισκεψιμότητας ώστε να συμβάλλει στην τουριστική και οικονομική ανάπτυξη της Κέρκυρας, καθιερώνοντας το Μουσείο ως Κύτταρο  Πολιτισμού του νησιού. 

Τα Πολιτιστικά Δρώμενά ξεκίνησαν στο Αχίλλειο Μουσείο το 2020 και πλέον τείνουν να καθιερωθούν ως ένας δημοφιλής θεσμός,  αφού αγκαλιάστηκαν με θέρμη  από το φιλοθεάμον κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα του Αχίλλειου Μουσείου στο https://achillion-corfu.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.