Αρχική Αθλητικά Αντίστροφη μέτρηση για τον «Νυχτερινό»! Κλείσε θέση τώρα!

Αντίστροφη μέτρηση για τον «Νυχτερινό»! Κλείσε θέση τώρα!

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τον επετειακό 10ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης – ZeniΘ, που για άλλη μια χρονιά υπόσχεται μοναδικές συγκινήσεις! Οι εγγραφές για το μεγάλο νυχτερινό πάρτι του Σαββάτου 15 Οκτωβρίου είναι σε εξέλιξη και αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να εγγραφείτε και να ζήσετε τη μαγεία της συμμετοχής στη φετινή διοργάνωση, που δεν θα μοιάζει με καμιά προηγούμενη!

Η Οργανωτική Επιτροπή εργάζεται εντατικά, ώστε ο επετειακός 10ος «Νυχτερινός» να καταρρίψει ξανά όλα τα ρεκόρ: Ρεκόρ αγώνων από τους κορυφαίους πρωταθλητές που θα συμμετάσχουν, ρεκόρ συμμετοχών, αλλά πάνω απ’ όλα ρεκόρ ικανοποίησης και χαμόγελων από τους ανθρώπους κάθε ηλικίας και κάθε επιπέδου φυσικής κατάστασης που θα δώσουν ραντεβού στην εκκίνηση!

Όσοι έχουν ζήσει την εμπειρία του «Νυχτερινού» τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και εκείνοι που φέτος θα συμμετάσχουν για πρώτη φορά, μπορούν να αρχίσουν «προθέρμανση» και να αντλήσουν έμπνευση, από το τηλεοπτικό σποτ που ετοίμασαν οι διοργανωτές και το οποίο μπορείτε να δείτε στους παρακάτω συνδέσμους στο Facebook (https://fb.watch/e7LaH-n3JP) και στο YouTube (https://youtu.be/gbGQhz9bo-k).

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του επετειακού 10ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης – ZeniΘ, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 15 Οκτωβρίου, περιλαμβάνει τον Ημιμαραθώνιο δρόμο (ώρα έναρξης 19:30) με αφετηρία επί της Πλατείας Ελευθερίας, καθώς επίσης τον Δρόμο Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 10.000μ. (ώρα έναρξης 18:00) με αφετηρία στον Λευκό Πύργο και τον Δρόμο Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ. (ώρα έναρξης 21:30) με αφετηρία από το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.
Παράλληλα με το αγωνιστικό πρόγραμμα, την επόμενη μέρα, Κυριακή (16/10), θα διεξαχθεί για πρώτη φορά και ο Δρόμος του ενός μιλίου (Family Mile), με αφετηρία πλησίον της πύλης του ΟΛΘ. Δρόμος με ξεχωριστή σημασία, έντονου κοινωνικού αποτυπώματος, για πρωταθλητές αλλά και για όλη την οικογένεια.
Κοινό σημείο τερματισμού για όλους τους δρόμους του αγωνιστικού προγράμματος θα είναι το Άγαλμα Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην παραλία της Θεσσαλονίκης.

Ο Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης αποτελεί τακτικό μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μαραθωνίων AIMS και οι διαδρομές των δρόμων του αγωνιστικού προγράμματος φέρουν την επίσημη πιστοποίηση της World Athletics. Διοργανώνεται από τον ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ με τη θεσμική συνεργασία του Δήμου Θεσσαλονίκης και τη θεσμική υποστήριξη της ομοσπονδίας ΣΕΓΑΣ και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης, καθώς και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, την αιγίδα της οποίας φέρει. Τελεί επίσης υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, του Υπουργείου Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης), του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού – Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, του Υπουργείου Τουρισμού – Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Παράλληλα τελείται με την ευγενική υποστήριξη του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, καθώς και από πλήθος Θεσμικών Φορέων, Φορέων Υποστήριξης και Εθελοντικών Φορέων, όπως φαίνεται στον επίσημο δικτυακό τόπο www.thesshalfmarathon.org.

Αναλυτικές πληροφορίες για τη διοργάνωση και εγγραφές στον επίσημο δικτυακό τόπο, www.thesshalfmarathon.org και www.thesshalfmarathon.gr.

Τρέχουμε… Δεν κοιμόμαστε!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.