Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά ΤΟ MASTERCLASS ΤΗΣ SHERPA SOCIETY ΓΙΑ ΤΟ TIKTOK ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

ΤΟ MASTERCLASS ΤΗΣ SHERPA SOCIETY ΓΙΑ ΤΟ TIKTOK ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Στις 20 Ιουνίου με εισηγητές experts από την Ελλάδα και το εξωτερικό

Η Sherpa Society (www.getyoursherpa.com), εταιρεία που εξειδικεύεται στις εκπαιδεύσεις στελεχών επιχειρήσεων, ανακοινώνει την επιτυχή υλοποίηση του Masterclass “A Deep Dive into TikTok”.

 Το TikTok είναι το μέσο με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα παγκοσμίως, ενώ συχνάζουν σε αυτό περισσότεροι από ένα (1) δισεκατομμύριο χρήστες. Η δυναμική που παρουσιάζει είναι εντυπωσιακή, γι’ αυτό και η  Sherpa Society πραγματοποίησε στις 20 Ιουνίου το online Masterclass με τίτλο “A Deep Dive into TikTok”. Σε αυτό, οι συμμετέχοντες – έμπειρα στελέχη από brands και agencies – έλαβαν δεκάδες πρακτικές συμβουλές για οργανική και paid αξιοποίηση του TikTok, ενώ άντλησαν έμπνευση από ελληνικά και διεθνή case studies.

Στο masterclass συμμετείχαν ως εισηγητές ο Φάνης Θεοδώρου από το TikTok, ο Δημήτρης Κανέλλης από την Imperius, η Ειρήνη Στεφάνου από τη Relevance, καθώς και οι Tom Sweeney και Ash Hatchard από βραβευμένα agencies της Μεγάλης Βρετανίας.

Η εν λόγω εκπαίδευση αποτέλεσε συνέχεια του Masterclass “Mass Seduction: The Anatomy of an Outstanding Strategy on Instagram, TikTok & Linkedin” το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 6 Ιουνίου, στην OTEAcademy, με εισηγητή τον Alex Khan, δημοφιλή Social Media Expert από τη Γερμανία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.