Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Σοφία Ζαχαράκη: Μια καινούργια ειδικότητα το “Spa – Θαλασσοθεραπεία” ξεκινά από την...

Σοφία Ζαχαράκη: Μια καινούργια ειδικότητα το “Spa – Θαλασσοθεραπεία” ξεκινά από την Αιδηψό

Είχαμε δώσει μία υπόσχεση, σημειώνει η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, κατά τη διάρκεια επίσκεψής της στη Σχολή Αναβύσσου, επ ευκαιρία της ΓΓ Συνέλευσης του δικτύου Attica Wine and Food Experience, ότι θα θα ξεκινήσουμε μια νέα προσπάθεια από την Βόρεια Εύβοια, έγινε πράξη γιατί κάποιοι συνεργάτες μας δούλεψαν πολύ μεθοδικά και συστηματικά, αυτοί είναι οι συνεργάτες μας, οι δημόσιοι υπάλληλοι στο Υπουργείο Τουρισμού και δη των σχολών, οι οποίοι κάνουν πράξη τις προτεραιότητες που θέτει το Υπουργείο

Επίσης, συνέχισε, δύο νέες πειραματικές ειδικότητες ξεκίνησαν από τη Θεσσαλονίκη σε συνεργασία και με τις υποδείξεις ιδιωτικών φορέων, που μας δείχνουν το δρόμο της σύνδεσης της αγοράς με την επαγγελματική εκπαίδευση.

Σε συνεργασία με το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο, το υπουργείο πρόκειται να ξεκινήσει ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα στα σχολεία, αφού εγκριθεί από το Ινστιτούτο εκπαιδευτικής πολιτικής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.