Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η CELESTYAL CRUISES ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΙΣ «ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΤΕ

Η CELESTYAL CRUISES ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΙΣ «ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΤΕ

Εκπτώσεις ως και 45% για καλοκαιρινές αποδράσεις στα ελληνικά νησιά

Η Celestyal Cruises, η βραβευμένη και αναγνωρισμένη ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, ανακοινώνει για τους επισκέπτες που επιθυμούν να ταξιδέψουν την τελευταία στιγμή φέτος το καλοκαίρι, ειδικές προσφορές οι οποίες περιλαμβάνουν μείωση τιμών ως και 45% σε επιλεγμένες κρουαζιέρες και για κρατήσεις από τώρα μέχρι τις 11 Ιουλίου 2022. Οι τιμές ξεκινάνε από €297* για την κρουαζιέρα τριών διανυκτερεύσεων «Εικόνες Αιγαίου», που αντιστοιχεί σε έκπτωση μεγαλύτερη από 44% και η οποία κανονικά ανέρχεται στα €530. Η δημοφιλής κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Ειδυλλιακό Αιγαίο», προσφέρεται μόλις στην τιμή των €721 από τα €1.300 που αντιστοιχεί σε έκπτωση 45%. Η κρουαζιέρα «Εικόνες Αιγαίου» ξεκινάει από το Λαύριο και προσεγγίζει τη Μύκονο, το Κουσάντασι (Αρχαία Έφεσο), την Πάτμο, το Ηράκλειο και τη Σαντορίνη. Η κρουαζιέρα «Ειδυλλιακό Αιγαίο» ξεκινάει από το λιμάνι του Πειραιά και επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη, την Αρχαία Έφεσο, τη Ρόδο, το Ηράκλειο, τη Σαντορίνη, τη Μύκονο και τη Μήλο. Όλες οι κρουαζιέρες περιλαμβάνουν την all-inclusive εμπειρία της Celestyal Cruises παρέχοντας όλα τα γεύματα και κλασικά ποτά εν πλω, ένα πλήρες πρόγραμμα ψυχαγωγίας, επιλεγμένες εκδρομές, λιμενικά τέλη και επίναυλο καυσίμων, χρεώσεις υπηρεσιών και φιλοδωρήματα.

 «Για τους Έλληνες ταξιδιώτες που ίσως έχουν καθυστερήσει τον προγραμματισμό των καλοκαιρινών τους διακοπών λόγω και της δύσκολης συγκυρίας, η Celestyal Cruises είναι στην ευχάριστη θέση να προσφέρει την καλύτερη καλοκαιρινή προσφορά που απευθύνεται σε όλους, από οικογένειες, νέα ζευγάρια, μεμονωμένους ταξιδιώτες και παρέες», δήλωσε ο κ. Leslie Peden, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Celestyal Cruises. «Οι all-inclusive διακοπές μας είναι πάντα εξαιρετικά συμφέρουσες και πλέον τις κάνουμε ακόμα πιο προσιτές φέρνοντας το όνειρο της κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά ακόμα πιο κοντά για περισσότερους.»

Οι προσφορές είναι επίσης διαθέσιμες και για την κρουαζιέρα τεσσάρων διανυκτερεύσεων «Εικόνες Αιγαίου» που ξεκινάει από την Αθήνα για τη Μύκονο, την Αρχαία Έφεσο, την Πάτμο, το Ηράκλειο, τη Ρόδο και τη Σαντορίνη, με τις τιμές να ξεκινούν από τα €393, σε σύγκριση με την αρχική τιμή των €670. Η κρουαζιέρα των επτά διανυκτερεύσεων «Εκλεκτό Αιγαίο» συμπεριλαμβάνεται επίσης στην καμπάνια, ξεκινώντας από τα €591, έναντι της αρχικής τιμής των €1.080. Αυτό το δρομολόγιο αναχωρεί από την Αθήνα και προσεγγίζει την Κωνσταντινούπολη, την Καβάλα, τη Θεσσαλονίκη, το Βόλο, τη Σαντορίνη. Η Καβάλα αποτελεί νέο προορισμό για την Celestyal Cruises ενώ χαρακτηρίζεται ως «Γαλάζια Πόλη», λόγω των κρυστάλλινων νερών της και της μαγευτικής θέας που χαρίζει τους επισκέπτες.

Για τους ταξιδιώτες που αναζητούν να πραγματοποιήσουν τώρα τις κρατήσεις τους για το φθινόπωρο και τον χειμώνα και για περιορισμένο χρόνο ισχύουν «Οι Μεγαλύτερες Προσφορές που Έγιναν Ποτέ» για την κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Τρείς Ήπειροι», η οποία επισκέπτεται την Αίγυπτο, το Ισραήλ, την Τουρκία και την Ελλάδα, και η τιμή της ανέρχεται μόλις στα €721, σε σύγκριση με την αρχική στα €1.080. Η θεματική κρουαζιέρα των επτά διανυκτερεύσεων «Τα βήματα του Αποστόλου Παύλου», η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 15 Οκτωβρίου, και αναχωρεί από την Αθήνα για τη Θεσσαλονίκη, την Καβάλα και την Πάτμο, αλλά και την Κωνσταντινούπολη, το Δεκελί  (Σμύρνη) και το Κουσάντασι με τιμή από €941, ενώ η αρχική τιμή της ανέρχεται στα €1.300.

Γι’ αυτούς που αναζητούν να περάσουν την εορταστική περίοδο εν πλω, η Celestyal Cruises προσφέρει αξιοσημείωτες εκπτώσεις στην ειδική χριστουγεννιάτικη κρουαζιέρα δέκα διανυκτερεύσεων που ξεκινάει στις 17 Δεκεμβρίου. H μοναδική αυτή κρουαζιέρα αναχωρεί από την Αθήνα και επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη και τη Ρόδο καθώς και την Σμύρνη, την Αίγυπτο, το Ισραήλ και την Κύπρο. Αυτή η ειδική κρουαζιέρα προσφέρει στους ταξιδιώτες τη μοναδική εμπειρία ζωής να περάσουν τα Χριστούγεννα στους «Άγιους Τόπους» και ξεκινά από €1.029 σε σύγκριση με τη αρχική τιμή των €1.360. Για όσους επιθυμούν να περάσουν την Πρωτοχρονιά εν πλω, μπορούν επίσης να επωφεληθούν από την ειδική κρουαζιέρα, των οχτώ διανυκτερεύσεων της Celestyal Cruises που αναχωρεί στις 27 Δεκεμβρίου από την Αθήνα και επισκέπτεται το Ηράκλειο, τη Σαντορίνη και το Βόλο και το Κουσάντασι και την Κωνσταντινούπολη— ακριβώς πάνω στην ώρα για τους δημοφιλείς πρωτοχρονιάτικους  εορτασμούς της Πόλης. Η κρουαζιέρα αυτή μειώνεται από τα €1.300 στα €947. Και τέλος γι’ αυτούς που αναζητούν μια μεγαλύτερη εμπειρία κρουαζιέρας, η Celestyal Cruises συμπεριλαμβάνει στην καμπάνια την επιλογή της συνδυαστικής ειδικής κρουαζιέρας των 18 διανυκτερεύσεων των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Η κρουαζιέρα ξεκινάει από την Αθήνα και επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη, τη Ρόδο, την Κρήτη (Ηράκλειο), τη Σαντορίνη και το Βόλο αλλά και την Σμύρνη, το Κουσάντασι και την Κωνσταντινούπολη, καθώς και την Αίγυπτο, το Ισραήλ και την Κύπρο. Η αρχική τιμή της είναι στα €2.360, αλλά αν πραγματοποιηθεί κράτηση αυτή την περίοδο, τότε ξεκινάει από την τιμή των €1.777.

*Όλες οι τιμές που αναγράφονται αφορούν τιμή για ένα άτομο σε δίκλινη καμπίνα, και είναι αναγραμμένες σε ευρώ. Περιλαμβάνουν φόρους καθώς και επίναυλο καυσίμων. Η προσφορά ισχύει για νέες, ατομικές κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν από τώρα και μέχρι τις 11 Ιουλίου, 2022.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.