Αρχική Γαστρονομία Galazia Hytra: Ο απόλυτος γαστρονομικός προορισμός επιστρέφει στην Πάρο για ακόμα ένα...

Galazia Hytra: Ο απόλυτος γαστρονομικός προορισμός επιστρέφει στην Πάρο για ακόμα ένα αξέχαστο καλοκαίρι!

Το αγαπημένο εστιατόριο του Summer Senses Luxury Resort υποδέχεται τους επισκέπτες του την 1η Ιουνίου 2022, με νέες ξεχωριστές προτάσεις που θα τους ταξιδέψουν στη μαγεία των κυκλαδίτικων γεύσεων! Από το 2019 όπου και πρωτο- άνοιξε τις πόρτες του μέχρι και σήμερα, έχει καταφέρει να σημαδέψει τη γαστρονομική σκηνή του νησιού αποκτώντας πολλούς πιστούς φίλους, που το επισκέπτονται ξανά και ξανά! Φέτος, η δημιουργική κουζίνα της ανανεωμένης ομάδας του εστιατορίου Galazia Hytra φέρνει καινούργιες συνταγές με φρέσκα υλικά και αναπάντεχα twists που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.  

Σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία, μέσα στο 5άστερο Summer Senses Luxury Resort, η Galazia Hytra αποτελεί την ιδανική επιλογή για δείπνο με φόντο το γραφικό Πίσω Λιβάδι και το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου. Η κουζίνα του εστιατορίου εμπνευσμένη από το αδελφό και βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο Hytra στην Αθήνα, υπόσχεται μια πανδαισία γεύσεων με αρώματα από τις Κυκλάδες και υλικά από την πλούσια νησιωτική γη. Πιάτα σύγχρονα που συνδυάζουν την απλότητα με τις υψηλού επιπέδου τεχνικές αλλά και την ελληνική παράδοση με τις νέες γαστρονομικές επιρροές κοσμούν το φετινό μενού της Galazia Hytra ολοκληρώνοντας ιδανικά την εμπειρία διακοπών του επισκέπτη.

Η minimal αρχιτεκτονική του χώρου με διακριτικές πινελιές πολυτέλειας αλλά και οι προσεγμένες λεπτομέρειες με έμφαση στο κυκλαδίτικο τοπίο που αποτελούν μνεία στο μοντέρνο art de la table εισάγοντας τον επισκέπτη από τη στιγμή της άφιξής του στη μοναδική εμπειρίας γεύσης που θα βιώσει. Η ενημερωμένη λίστα κρασιών από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα προσφέρει άψογες επιλογές για τη συνοδεία του δείπνου, ενώ δεν λείπουν και οι προτάσεις από δροσιστικά signature cocktails. 

Από την 1η Ιουνίου 2022, στρώνουμε το τραπέζι για τους καλεσμένους του εστιατορίου Galazia Hytra και τους φιλοξενούμενους του Summer Senses Luxury Resort για μια αξέχαστη καλοκαιρινή απόδραση στη μαγευτική Πάρο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.