Αρχική Αθλητικός Τουρισμός Η ActiveMedia Group στο Συνέδριο Αθλητικός Τουρισμός & Βιομηχανία στην Κύπρο

Η ActiveMedia Group στο Συνέδριο Αθλητικός Τουρισμός & Βιομηχανία στην Κύπρο

Η κορυφαία εταιρεία αθλητικού τουρισμού ActiveMedia Group συμμετείχε στο Συνέδριο Αθλητικός Τουρισμός και Βιομηχανία ως καλεσμένη από τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού (Κ.Ο.Α.) και την Επιτροπή Αθλητικού Τουρισμού του Κ.Ο.Α. στις 11 Μαΐου 2022 στο ξενοδοχείο Hilton στη Λευκωσία, Κύπρο.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ActiveMedia Group, κ. Άκης Τσόλης, μίλησε για τις διακοπές σε συνδυασμό με αθλητικές δραστηριότητες, παρουσιάζοντας επιτυχημένες και βραβευμένες διοργανώσεις αθλητικού τουρισμού της Ελλάδας όπως ο Αυθεντικός Μαραθώνιος Κολύμβησης, το Navarino Challenge, το Santorini Experience, το Messinia Pro-Am και το Greek Maritime Golf Event και σημαντικά στατιστικά στοιχεία για την πορεία του ελληνικού αθλητικού τουρισμού. Στο πλαίσιο του συνεδρίου δήλωσε μεταξύ άλλων: «Με μεγάλη μας χαρά συμμετέχουμε και στηρίζουμε δράσεις που έχουν ως στόχο την κοινή πορεία και ανάπτυξη των σχέσεων, στέλνοντας ένα ισχυρό μήνυμα συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου στον αθλητικό τουρισμό. Οι διοργανώσεις πρέπει πάντα να συνδυάζουν την ομορφιά ενός τόπου με τις αντίστοιχες προσφερόμενες τουριστικές υποδομές. Οι ιδιώτες πρέπει να βάζουν την τεχνογνωσία, την επικοινωνία, την οργάνωση και να συντονίζουν τις ενέργειές σε συνεργασία με τους εκάστοτε τοπικούς φορείς και φυσικά με τα ξενοδοχειακά καταλύματα».

Κύρια ομιλήτρια του συνεδρίου ήταν η Υφυπουργός Τουρισμού της Ελλάδας, κα. Σοφία Ζαχαράκη, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν επίσης, ο Υφυπουργός Τουρισμού της Κύπρου, κ. Σάββας Περδίος και ο Πρόεδρος Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, κ. Ανδρέας T. Μιχαηλίδης. Παράλληλα, ο Ιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος της My Adventure ΟΕ, κ. Βασίλης Τζουμάκας μίλησε για την επιτυχία της διοργάνωσης του Zagori Mountain Running και την ανάπτυξη του ορεινού αθλητικού τουρισμού, ενώ στη συζήτηση Στρογγυλής Τράπεζας που συντόνισε το Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κ.Ο.Α. και Πρόεδρος Επιτροπής Αθλητικού Τουρισμού του Κ.Ο.Α., κ. Χρίστος Ερ. Νεοφύτου, συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Ένωσης Δήμων Κύπρου και Δήμαρχος Λάρνακας, κ. Ανδρέας Βύρας, ο Επίτιμος Πρόεδρος Ταξιδιωτικών Πρακτόρων & Αντιπρόεδρος Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Λευκωσίας σε θέματα Τουρισμού, κ. Άκης Κελεπέσιης, η Τουριστικός Λειτουργός Α΄ του Υφυπουργείου Τουρισμού Κύπρου, κα. Νικολέττα Παφίτου και ο Race Director της S.A.S Sports, κ. Σωτήρης Μαύρος. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.