Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Το εμβληματικό Grande Albergo Delle Rose ανοίγει ξανά τις πύλες του στο...

Το εμβληματικό Grande Albergo Delle Rose ανοίγει ξανά τις πύλες του στο κοινό αυτό το Πάσχα

Το εμβληματικό Grande Albergo Delle Rose

  

Μία αξέχαστη Πασχαλινή εμπειρία σάς περιμένει σε ένα από τα πιο ιστορικά ξενοδοχεία της Ελλάδας.

Το Grande Albergo Delle Rose που σημαίνει «Ξενοδοχείο των Ρόδων» στα Ιταλικά, αποτελεί ένα ιστορικό  ξενοδοχείο, μοναδικής αισθητικής και αρχιτεκτονικής, χτισμένο στις αρχές του περασμένου αιώνα (1925-1927) από τον Ιταλό κυβερνήτη Mario Lago. Μεγαλοπρεπές και αριστοκρατικό, αποτελεί ένα σημείο αναφοράς της ιστορίας της Ρόδου και ένα μοναδικό στολίδι Αραβικής και Ενετικής αρχιτεκτονικής.

Το Grande Albergo Delle Rose είναι ιδανικά τοποθετημένο στο πιο όμορφο σημείο του νησιού, πάνω στη θάλασσα, αλλά και σε απόσταση αναπνοής από το Ενετικό Κάστρο των Ιπποτών και την Παλιά Πόλη της Ρόδου. 

Αποτέλεσε την απαρχή της αλματώδους τουριστικής ανάπτυξης του νησιού και μέσα στις δεκαετίες λειτουργίας του, φιλοξένησε προσωπικότητες παγκόσμιου βεληνεκούς όπως ο Winston Churchill, ο Αριστοτέλης Ωνάσης, ο Ελευθέριος Βενιζέλος, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και πολλοί άλλοι.  To 2002 ανακαινίστηκε πλήρως, ανακτώντας την αίγλη του παρελθόντος και υποδέχτηκε και πάλι το εκλεκτό του κοινό. Μετατράπηκε σε ένα boutique ξενοδοχείο 5 αστέρων με 33 πολυτελείς σουίτες, διακοσμημένες η κάθε μία απαράμιλλο βενετσιάνικο στυλ. Διαθέτει butler service, τρία εστιατόρια, πισίνα, συνεδριακή αίθουσα και ένα μοναδικής αισθητικής Χαμάμ & Spa, απευθύνεται στους απαιτητικούς επισκέπτες που αποζητούν κάτι παραπάνω από μία απλή διαμονή. Απευθύνεται στους ταξιδιώτες που θέλουν να εμπλουτίζουν τις διακοπές τους με ξεχωριστές εμπειρίες και μοναδικές εικόνες. 

Πάσχα 2022

Φανταστείτε να ακολουθείτε την περιφορά του Επιταφίου στα λιθόστρωτα σοκάκια της πιο γοητευτικής και καλοδιατηρημένης Μεσαιωνικής Πόλης της Ευρώπης μυρίζοντας τα μεθυστικά αρώματα της άνοιξης  και να παίρνετε το Άγιο Φως σε ένα μικρό ξωκλήσι μέσα σε ένα κάστρο. Να κάνετε μίνι αποδράσεις στη διάσημη Κοιλάδα με τις Πεταλούδες ή να απολαμβάνετε το μπάνιο σας στην αμμουδερή παραλία ακριβώς μπροστά από το ξενοδοχείο.  Και όλα αυτά, σε συνδυασμό με διαμονή σε ένα πολυτελές ιστορικό κατάλυμα, απολαμβάνοντας υπέροχες γαστρονομικές προτάσεις από κορυφαίο chef, σε χώρους που έχουν φιλοξενήσει εξέχουσες προσωπικότητες.  

Το εμβληματικό Grande Albergo delle Rose της Ρόδου σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε τη φαντασία σας πράξη. Κλείστε ένα πακέτο 3 ή 4 διανυκτερεύσεων από τις 21 ή τις 22 Απριλίου 2022 σε μία από τις 33 πολυτελείς σουίτες του με θέα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου ή τον ολάνθιστο κήπο του και επωφεληθείτε από μία μοναδική προσφορά που περιλαμβάνει:

  • Διαμονή με ημιδιατροφή με 3 εορταστικά γεύματα
    • Πρωινό από πλούσιο μπουφέ με λαχταριστά, φρέσκα προϊόντα και νηστίσιμες επιλογές που φέρουν την πιστοποίηση «Παραδοσιακού Ελληνικού Πρωινού», για το καλύτερο ξεκίνημα της ημέρας
  • Δείπνο Μ. Παρασκευής: Νοστιμότατες επιλογές θαλασσινών και παραδοσιακών νηστίσιμων προτάσεων στο εστιατόριο La Rosa, την ατμοσφαιρική αίθουσα με την επιβλητική τοιχογραφία του διάσημου Ιταλού ιμπρεσιονιστή Afro Basaldella.
  • Αναστάσιμο δείπνο: Η ζεστή μυρωδάτη μαγειρίτσα, τα κόκκινα αυγά και μία ποικιλία Πασχαλινών εδεσμάτων θα αποτελέσουν αναμφίβολα την καλύτερη πρόταση για μετά την Ανάσταση. (Σαφώς και Vegetarian επιλογές) 
  • Πασχαλινό γλέντι: Πάσχα σημαίνει παράδοση! Πλούσιος μπουφές πατροπαράδοτων πιάτων με παραδοσιακό αρνί σούβλα και κοκορέτσι θα συμπληρώσει τη γαστρονομική εμπειρία στον υπέροχα διαμορφωμένο κήπο  (καιρού επιτρέποντος), ενώ η ζωντανή ορχήστρα θα κρατήσει το κέφι στα ύψη με Ελληνική και ξένη μουσική μέχρι το απόγευμα.
  • VIP Welcome basket με κόκκινα αυγά, πασχαλινό τσουρέκι και παραδοσιακά κουλουράκια σε όλα τα δωμάτια καθ’ όλη την διάρκεια παραμονής. 

Το απαράμιλλο butler service, η κοσμοπολίτικη αύρα των ανακαινισμένων χώρων του και η μοναδική τοποθεσία μόλις λίγα λεπτά από τη Παλαιά Πόλη θα συμπληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο την Πασχαλινή εμπειρία σας. Η τιμή του πακέτου προσφοράς ξεκινάει από 95€ το άτομο την ημέρα σε Σουίτα (για 3 διανυκτερεύσεις).  

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε: www.gadr.gr/easteroffer 

Ξενοδοχείο Grande Albergo delle Rose

Γεωργίου Παπανικολάου 4, 851 00 Ρόδος
www.gadr.gr 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.