Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ένα εντυπωσιακό line up ομιλητών στο 4ο BnB Greece Conference – 12...

Ένα εντυπωσιακό line up ομιλητών στο 4ο BnB Greece Conference – 12 Απριλίου 2022

Πιο στοχευμένο και πλούσιο σε περιεχόμενο επιστρέφει φέτος το 4ο BnB Greece Conference και υποδέχεται τη νέα τουριστική σεζόν και πάλι δια ζώσης!

Ηχηρά ονόματα της παγκόσμιας σκηνής short-term rentals θα δώσουν το «παρών», τιμώντας την πολλά υποσχόμενη ελληνική αγορά.

Στις 12 Απριλίου 2022, συναντήθηκαν και πάλι από κοντά οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στη βραχυχρόνια μίσθωση, για να αντλήσουν γνώσεις και ενημέρωση προκειμένου να ανταποκριθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις προκλήσεις της εποχής.

Στην κεντρική σκηνή του συνεδριακού χώρου του Divani Caravel στην Αθήνα, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύουν στοιχεία και δεδομένα, διερευνώντας τάσεις και προοπτικές, παρουσιάζοντας λύσεις και νέα εργαλεία.

Ανάμεσα στους ομιλητές περιλαμβάνονται και εκπρόσωποι κορυφαίων διεθνών εταιρειών που εμφανίζονται για πρώτη φορά σε ελληνικό συνέδριο!

Η ηγέτιδα συμβουλευτική εταιρεία AJL Atelier είναι μια από τις εταιρείες που φιγουράρουν στο εντυπωσιακό line up των ομιλητών. Μη χάσετε τη μοναδική ευκαιρία να αντλήσετε έμπνευση και πολύτιμες γνώσεις από τον Simon Lehmann, τον πιο επιδραστικό άνθρωπο στο παγκόσμιο στερέωμα των βραχυχρόνιων μισθώσεων.

Μάθετε ακόμα:

  • Η Vrbo, η δημοφιλής πλατφόρμα στις αγορές τουριστών που προτιμούν την Ελλάδα, παρουσιάζει πώς θα αυξήσετε τις κρατήσεις σας.
  • Η κορυφαία Superhog εξηγεί πώς μπορείτε να «σκανάρετε» εκ των προτέρων τον επισκέπτη σας για μια κράτηση χωρίς προβλήματα.
  • Η εξειδικευμένη στη δυναμική τιμολόγηση ομάδα της RevApp αποκαλύπτει πώς θα επιτύχετε καλύτερα έσοδα. 

Και ταυτόχρονα, όλα τα ζητήματα και οι προκλήσεις που απασχολούν αυτή την περίοδο όσους ασχολούνται με τη βραχυχρόνια μίσθωση:

  • Στελέχη της ΑΑΔΕ δίνουν απαντήσεις σε βασικά ερωτήματα γύρω από τη φορολόγηση των βραχυχρόνιων μισθώσεων.
  • Η Holidu παρουσιάζει τις τάσεις των κρατήσεων στην Ελλάδα σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
  • Η AirDNA αναλύει δεδομένα κρατήσεων και τιμών στις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες.
  • Η γ.γ. της European Holiday Homes Association (EHHA), Viktorija Molnar, μαζί με εκπροσώπους της ευρωπαϊκής βιομηχανίας βραχυχρόνιας μίσθωσης, συζητούν για τις νομοθετικές ρυθμίσεις που ετοιμάζει η Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά και τις προκλήσεις από τις γεωπολιτικές αναταράξεις.
  • Η ανάγκη για ασφάλεια και η υγιεινή αναδεικνύονται σε κυρίαρχη τάση στα καταλύματα. Εταιρείες όπως η Lloyds, η Holidays Protection, η BnB Clean, η Radefy, Sigma Security, Pennie κ.ά. δίνουν λύσεις.
  • Το Παρατηρητήριο Ψηφιακών Νομάδων θα αποκαλύψει τα μυστικά της πιο ανερχόμενης ταξιδιωτικής τάσης παγκοσμίως.

Επίσης, τεχνολογικά εργαλεία που κάνουν πιο αποδοτικό το ακίνητό σας, διαχείριση κριτικών, προσέλκυση απευθείας κρατήσεων, αλλά και ευκαιρίες επενδύσεων σε ακίνητα, είναι μερικά ακόμα από τα θέματα που θα απασχολήσουν το συνέδριο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.