Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Cosmos: Dustin O’Halloran and Ergon Ensemble

Cosmos: Dustin O’Halloran and Ergon Ensemble

Στο πλαίσιο της σειράς συναυλιών Cosmos, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος εξερευνά τις διαφορετικές εκφάνσεις της μινιμαλιστικής μουσικής, αλλά και τις επιρροές της, όπως αυτές εμφανίζονται στον κινηματογράφο, στις συναυλιακές αίθουσες, αλλά και στα clubs παγκοσμίως. 

Μετά την εμφάνιση του Philip Glass Ensemble τον περασμένο Δεκέμβριο και λίγο πριν την αναβληθείσα συναυλία του Christian Löffler με το Ergon Ensemble, που μεταφέρθηκε στις 4 Απριλίου, το Κέντρο Πολιτισμού υποδέχεται στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος τον Dustin O’Halloran. Tην Δευτέρα 28 Μαρτίου, στις 20:30, o βραβευμένος με Emmy Αμερικανός συνθέτης και πιανίστας συμπράττει με τους μουσικούς του Ergon Εnsemble, σε μία σπάνια μουσική συνάντηση που αναδεικνύει τη ρομαντική πλευρά του μινιμαλισμού.

Γνωστός μέσα από τα προσωπικά του άλμπουμ, το ambient σχήμα A Winged Victory for the Sullen, αλλά και τις συνθέσεις του για ταινίες και σειρές (ενδεικτικά, το διάσημο “Opus 23”, που ακούγεται στην ταινία Marie Antoinette της Sofia Coppola), ο Dustin O’Halloran έρχεται στην πόλη μας για μια μοναδική συνάντηση με το ελληνικό κοινό. Μαζί του, οι ευέλικτοι μουσικού του Ergon Ensemble, στην τρίτη τους εμφάνιση στο πλαίσιο των συναυλιών Cosmos του ΚΠΙΣΝ.  

Δευτέρα 28/03 | 20.30 
ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ ΕΛΣ

Σημεία προπώλησης εισιτηρίων:
• διαδικτυακά στον ιστότοπο Ticket Services 
• τηλεφωνικά: 210 7234567 (Υπηρεσίες Εισιτηρίων)

Εισιτήρια:
Ζώνη Α – γενική είσοδος €20
Ζώνη Β – γενική είσοδος €15, μειωμένο €10

Για την είσοδο και συμμετοχή του κοινού στις δραστηριότητες που πραγματοποιούνται σε κλειστούς (αμιγείς) χώρους, είναι απαραίτητη η επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης.

Η εκδήλωση εντάσσεται στη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ). Παράλληλα με την πλειονότητα των εκδηλώσεών του που διοργανώνονται με ελεύθερη είσοδο χάρη στη δωρεά του ΙΣΝ, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος διοργανώνει και ορισμένες εκδηλώσεις με προσιτό εισιτήριο, εμπλουτίζοντας τις πηγές εσόδων του και διασφαλίζοντας την οικονομική του βιωσιμότητα. 

Σύμφωνα με την αρχική δέσμευσή του κατά την παράδοση του έργου στην Ελληνική Πολιτεία τον Φεβρουάριο του 2017, το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) υποστήριξε έμπρακτα το ΚΠΙΣΝ για τα πέντε πρώτα χρόνια (2017-2021), και τον Φεβρουάριο του 2022 ανανέωσε την υποστήριξή του για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων και του προγραμματισμού του για έναν ακόμη χρόνο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.