Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Alba – Msc in Tourism Management: Συνεργασία με τον Όμιλο EUROTEL για...

Alba – Msc in Tourism Management: Συνεργασία με τον Όμιλο EUROTEL για τη διαμόρφωση στελεχών υψηλών τεχνολογικών δεξιοτήτων στον Τουρισμό

 

Με στόχο να ενισχύσει τις δεξιότητες των μελλοντικών στελεχών της τουριστικής βιομηχανίας στη χρήση προηγμένων τεχνολογιών και να αναδείξει τον ρόλο της τεχνολογίας στη λήψη αποφάσεων σε έξυπνους τουριστικούς οργανισμούς,  το Alba Graduate Business School εγκαινίασε φέτος μια νέα συνεργασία με τον Όμιλο EUROTEL, στο πλαίσιο του MSc in Tourism Management και του μαθήματος Business Decisions with Data and Models.  

Κατά τη διάρκεια του μαθήματος, παρουσιάστηκαν σύγχρονα εργαλεία τεχνολογίας, που βοηθούν στη λήψη αποφάσεων, σε όλα τα μέρη μιας τουριστικής επιχείρησης και τα οποία βοήθησαν τους σπουδαστές να εξοικειωθούν με τις καινοτομίες που διαμορφώνουν το αύριο του τουριστικού κλάδου, σήμερα. 

Το πρόγραμμα MSc in Tourism Management ανταποκρίνεται στις αυξανόμενες ανάγκες της τουριστικής βιομηχανίας, για τη διαμόρφωση επαγγελματιών υψηλής ειδίκευσης και γνώσης, ώστε να μπορούν να αναλάβουν ηγετικούς ρόλους, στη διαχείριση τουριστικών οργανισμών. 

 

Στόχος του μαθήματος Business Decisions with Data and Models ήταν να ενισχύσει την ικανότητα επίλυσης επιχειρηματικών προβλημάτων, μέσω της χρήσης τεχνολογικών εργαλείων και ανάλυσης δεδομένων. Η συζήτηση εξελίσσεται γύρω από τη σημασία της τεχνολογίας στο σχεδιασμό μιας μοναδικής και εξατομικευμένης εμπειρίας πελάτη. Οι συμμετέχοντες μέσα από πραγματικά case study   και workshops έλαβαν την απαραίτητη καθοδήγηση για την επίλυση προβλημάτων και τη μεγάλη σημασία της χρήσης της τεχνολογίας στις τουριστικές επιχειρήσεις από κορυφαία στελέχη της αγοράς της Φιλοξενίας και της Πληροφορικής.

 

Μέσα από αυτή τη σύμπραξη με τον ‘Oμιλο EUROTEL – ο οποίος για περισσότερα από 30 χρόνια παρέχει τεχνολογικές λύσεις για τον ευρύτερο χώρο της φιλοξενίας – το πρόγραμμα προσφέρει στους συμμετέχοντες πολύτιμα εφόδια προκειμένου να κατανοήσουν το δυναμικό τοπίο που διαμορφώνουν οι νέες τεχνολογίες στην τουριστική αγορά και να καταστούν πολύτιμα στελέχη για κάθε τουριστική επιχείρηση.

«Η σύγχρονη τουριστική επιχείρηση χρειάζεται στελέχη που γνωρίζουν και κατανοούν τη ζωτικής σημασίας αξία που μπορούν να δώσουν οι τεχνολογικές λύσεις στη λειτουργία και την ανάπτυξή της. Είμαστε χαρούμενοι που επεκτείνουμε το δίκτυο συνεργασιών με τον Όμιλο EUROTEL o οποίος είναι πάντα δίπλα μας και ευελπιστούμε να προχωρήσουμε και σε νέες πρωτοβουλίες», δήλωσε η Ευαγγελία Μπαραλού, Ακαδημαϊκή Διευθύντρια του προγράμματος MSc in Tourism Management, Alba Graduate Business School. 

«Είναι τιμή μας που έχουμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε με το Alba Graduate Business School και να συμμετέχουμε στον σχεδιασμό και την υλοποίηση μέρους του MSc in Tourism Management. Στόχος μας είναι να εξοπλίσουμε τους φοιτητές με δεξιότητες που θα τους χρειαστούν σε πραγματικές συνθήκες εργασίας, αξιοποιώντας εργαλεία πληροφορικής και τεχνολογίας ώστε να είναι σε θέση να λάβουν τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις κάτω από πολύπλοκες συνθήκες», δήλωσε η Νατάσα Καρατζά, Group Managing Director του Ομίλου EUROTEL. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.