Αρχική General Βράβευση του ΕΟΤ από το μεγαλύτερο μέσο κοινωνικής δικτύωσης της Κίνας

Βράβευση του ΕΟΤ από το μεγαλύτερο μέσο κοινωνικής δικτύωσης της Κίνας

 

Με το βραβείο «Wechat Channels Creator Plan» από το ομώνυμο κινεζικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης του ομίλου Tencent τιμήθηκε η Υπηρεσία ΕΟΤ Κίνας για τη χρήση βέλτιστων πρακτικών αξιοποίησης της υπηρεσίας Wechat Channels ως μέσο προωθητικών ενεργειών στον τομέα του τουρισμού.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε σε ειδική εκδήλωση που διοργανώθηκε την περασμένη εβδομάδα με τη συμμετοχή στελεχών της Tencent, του Wechat και εταιρειών Δημοσίων Σχέσεων, καθώς και εκπροσώπων 40 Εθνικών Οργανισμών Τουρισμού. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η Υπηρεσία ΕΟΤ Κίνας μαζί με τους Οργανισμούς Τουρισμού της Γερμανίας και της Πορτογαλίας, που επιλέχθηκαν από το Wechat ως Best Practices NTOs, παρουσίασαν τις δράσεις και τις προωθητικές καμπάνιες που πραγματοποίησαν μέσω του Wechat Channels.

Το Wechat είναι το δημοφιλέστερο μέσο κοινωνικής δικτύωσης της Κίνας με πάνω από 1,2 δις ενεργούς χρήστες, ενώ η νέα υπηρεσία video streaming της εταιρείας Wechat Channels παρουσιάστηκε στα μέσα του 2020. Η Υπηρεσία ΕΟΤ Κίνας, σε συνεργασία με δημοφιλείς vloggers, influencers και την ομάδα του Wechat Channels, αξιοποιεί συστηματικά την υπηρεσία αυτή ως εργαλείο προώθησης της Ελλάδας στο κινέζικο κοινό, με τις πολυάριθμες καμπάνιες που διενήργησε καθ’ όλη τη διάρκεια του 2021 χωρίς οικονομική επιβάρυνση να έχουν συγκεντρώσει ήδη πάνω από 8 εκατ. προβολές.

Το ελληνικό βραβείο παρέλαβε ο προϊστάμενος της συγκεκριμένης Υπηρεσίας ΕΟΤ Εξωτερικού, Γιάννης Πλεξουσάκης.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.