Αρχική FedHATTA Ικανοποίηση FedHATTA για το άνοιγμα των συνόρων σε περισσότερες χώρες

Ικανοποίηση FedHATTA για το άνοιγμα των συνόρων σε περισσότερες χώρες

Η Ομοσπονδία FedHATTA εκφράζει την ικανοποίησή της για την προσθήκη πέντε νέων χωρών στον κατάλογο όσων εξαιρούνται της απαγόρευσης εισόδου στην Ελλάδα για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας (Ουρουγουάη, Ινδία, Αργεντινή, Χιλή και Σουλτανάτο του Ομάν).
O Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, κ. Λύσανδρος Τσιλίδης, σχολιάζοντας τη νέα εξέλιξη, δήλωσε: «Είναι παρήγορο το γεγονός ότι ελήφθη αυτό το μέτρο, γιατί έτσι αποδεικνύεται ότι όντως προχωράμε με σταθερά βήματα προς την επόμενη, μετά Covid19, περίοδο, αλλά αναμένουμε να προστεθούν και επόμενοι προορισμοί σε αυτή την λίστα, και ειδικά η Βραζιλία και το Μεξικό.
Ευελπιστούμε ότι αυτό το μέτρο θα ληφθεί σύντομα, καθώς ο τουρισμός εργάζεται ετεροχρονισμένα, που σημαίνει ότι μια τέτοια ανακοίνωση σε άμεσο χρόνο θα ωφελήσει τον τουρισμό της επόμενης χρονιάς.
Θα πρέπει να λάβουμε υπ’ όψιν μας επίσης το αίτημα του κλάδου για την έμφαση που θα πρέπει να δοθεί στις πτήσεις charter από την Ρωσία προς την Ελλάδα, κάτι το οποίο θα ωφελήσει τα τουριστικά γραφεία, τα οποία θα έχουν με αυτό τον τρόπο την δυνατότητα να δεχθούν μαζικό τουρισμό από τη μεγάλη αυτή αγορά.
Η Ελλάδα είναι ένας ασφαλής προορισμός, αλλά έχει αποδείξει έμπρακτα και ότι μπορεί να λάβει και να τηρήσει άρτια τα μέτρα που απαιτούνται για την ασφάλεια των ταξιδιωτών».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.