Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η VEMAR ONDECK στον ιστιοπλοϊκό αγώνα «Κύπελλο Αμφιθέας»

Η VEMAR ONDECK στον ιστιοπλοϊκό αγώνα «Κύπελλο Αμφιθέας»

Το ιστιοπλοϊκό σκάφος ONDECK VEMAR συμμετείχε με επιτυχία στον αγώνα «Κύπελλο Αμφιθέας» που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Νοεμβρίου.

Η ομάδα Vemar Ondeck με κυβερνήτη τον Γεράσιμο Γερολυμάτο και συγκυβερνήτη τον Νικόλα Γεωργακόπουλο πήρες μέρος στην κατηγορία Double Handed (πλήρωμα 2 ατόμων). Ο  αγώνας είχε υψηλή συμμετοχή και μεγάλο ανταγωνισμό. Στο Κύπελλο Αμφιθέας συμμετείχαν συνολικά 80 σκάφη στις κατηγορίες Sport,  Non Spinnaker και Performance.

To σκάφος Vemar Ondeck με αρ. ιστίων GRE – 1930 κατέκτησε την 2η θέση στη κατηγορία DH1 και 4η Οverall. Ο αγώνας διοργανώθηκε από τον Ναυτικό Όμιλο Αμφιθέας. Λόγω του Eurolymp ακολούθησε διαφορετική πορεία. Συγκεκριμένα τα σκάφη είχαν 2 διαφορετικές εκκινήσεις, από την Πειραϊκή με πορεία προς Λαγούσα την οποία άφησαν δεξιά και τερματισμό στο Φάληρο.

Ο χορηγός

Η VEMAR αποτελεί τον ναυτιλιακό κλάδο της HB BODY και δημιουργήθηκε για να προσφέρει στην απαιτητική αγορά των σκαφών αναψυχής προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και απόδοσης με την παράλληλη παροχή τεχνικών υπηρεσιών από ειδικούς. Διαθέτει μια μεγάλη και εξειδικευμένη γκάμα προϊόντων, που σε συνδυασμό με τη συσσωρευμένη εμπειρία και τεχνογνωσία δικαιολογούν την ηγετική της θέση στον κλάδο.

«Στηρίζουμε την ιστιοπλοΐα και τη δραστηριότητα στη θάλασσα. Με την χορηγία μας θεωρώ ότι βάζουμε τα θεμέλια για μια μακροπρόθεσμη και με κοινά οφέλη συνεργασία. Τα προϊόντα της VEMAR είναι σχεδιασμένα από ανθρώπους που βρίσκονται στη θάλασσα, ανταποκρίνονται στις υψηλότερες απαιτήσεις και απευθύνονται σε όσους αναζητούν αξιοπιστία και υψηλή ποιότητα» δηλώνει χαρακτηριστικά ο κ. Βασίλης Βασιλειάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της ΗΒ ΒΟDY SA.  

Το Σκάφος

To Jeanneau SO 440 είναι κατασκευασμένο από τη γαλλική Jeanneau και ο σχεδιασμός ανήκει στον βραβευμένο Philippe Briand.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.