Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Alpha Marketing συμμετέχει στην 36η Philoxenia

Η Alpha Marketing συμμετέχει στην 36η Philoxenia

 

Με το σλόγκαν «Έλα, πες μας την ιστορία σου να τη μάθει ο κόσμος» η Alpha Marketing  συμμετέχει και φέτος στη μεγαλύτερη Τουριστική Έκθεση στην Ελλάδα, την Philoxenia 2021.

Στο πλαίσιο της παρουσίας λανσάρεται η νέα υπηρεσία Marketing Services Online, η οποία δίνει τη δυνατότητα, ακόμη και σε μικρές τουριστικές επιχειρήσεις που δεν έχουν την πολυτέλεια να συντηρούν οργανωμένα τμήματα, να επωφελούνται από τις υπηρεσίες της, σα να διαθέτουν ένα inhouse τμήμα marketing και πωλήσεων.

Ο τουρισμός αλλάζει, η αναζήτηση της αυθεντικής εμπειρίας για τον επισκέπτη-τουρίστα βρίσκεται στο επίκεντρο. Όσο κι αν μοιάζουν ίδια, κάθε κατάλυμα, κάθε ταξιδιωτικό γραφείο έχει να διηγηθεί τη δική του ιστορία και συμβάλλει με τον δικό του τρόπο στη διαμόρφωση του τουριστικού προϊόντος της χώρας, παρέχοντας στον επισκέπτη τη μοναδική τουριστική εμπειρία που προσδοκά. Αυτή την ιστορία, η Alpha Marketing, την αναδεικνύει ως μοναδικό συγκριτικό πλεονέκτημα.

Σε όλη τη διάρκεια της Έκθεσης από την Παρασκευή 12 έως και την Κυριακή 14 Νοεμβρίου, τα στελέχη της θα βρίσκονται στο stand C2 στο Περίπτερο 13, για να ενημερώσουν όσους ενδιαφέρονται για το πλαίσιο συνεργασίας. Ένα πλαίσιο που προβλέπει διάφορους ευέλικτους τρόπους, ανάλογα με τις ανάγκες κάθε φορέα ή επιχείρησης.

Για κλείσιμο ραντεβού παρακαλώ επισκεφτείτε τον σύνδεσμο:

https://www.alphamarketing.gr/ela-pes-mas-tin-istoria-sou-na-ti-mathei-o-kosmos/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.