Αρχική Βραβεία Αμερικανικά βραβεία RCA 2021: Η Ελλάδα 2ος Καλύτερος Τουριστικός Προορισμός της Ευρώπης

Αμερικανικά βραβεία RCA 2021: Η Ελλάδα 2ος Καλύτερος Τουριστικός Προορισμός της Ευρώπης

Μια ακόμη διεθνή διάκριση κατέκτησε η Ελλάδα το 2021, αυτή τη φορά στην αγορά των ΗΠΑ.
 
Η χώρα μας αναδείχθηκε ως ο 2ος (Ασημένιος) Καλύτερος Τουριστικός Προορισμός της Ευρώπης, κατά την 25η διοργάνωση των ετήσιων βραβείων Readers’ Choice Awards (RCA 2021), του εκδοτικού οργανισμού «Worth» και του διμηνιαίου ταξιδιωτικού περιοδικού «recommend».
 
Την πρώτη θέση στην κατηγορία κατέλαβε η Ιταλία, ενώ η Ελλάδα μοιράστηκε τη δεύτερη θέση με την Ιρλανδία.
 
Η σχετική ψηφοφορία πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά από τις 8 Ιουλίου έως τις 31 Αυγούστου, με περισσότερους από 135.000 αναγνώστες του περιοδικού να κάνουν τις δικές τους επιλογές σε διάφορες κατηγορίες, όπως καλύτερος προορισμός, ξενοδοχεία και resorts, τουριστικοί πράκτορες, εταιρείες κρουαζιέρας, εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων, αεροπορικές εταιρείες κ.ά.  
 
Τα Readers’ Choice Awards απονέμονται κάθε χρόνο σε χώρες και ταξιδιωτικούς/τουριστικούς φορείς και επιχειρήσεις σε όλον τον κόσμο που έχουν εδραιωθεί στον χώρο της αριστείας, προσελκύοντας παράλληλα το ισχυρό ενδιαφέρον της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας.
 
Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του περιοδικού χθες 8 Νοεμβρίου (https://recommend.com/rca/2021-best-overall-destination), ενώ αναλυτικά στοιχεία για τους νικητές σε όλες τις κατηγορίες θα παρουσιαστούν στο τεύχος Νοεμβρίου/Δεκεμβρίου, που θα κυκλοφορήσει τις αμέσως προσεχείς ημέρες. 
 
Το ελληνικό βραβείο παρέλαβε ο Προϊστάμενος της Υπηρεσίας ΕΟΤ ΗΠΑ & Καναδά, Κωνσταντίνος Χαροκόπος. 
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.