Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Θεσσαλονίκη για πρώτη φορά στο ετήσιο συνέδριο Γερμανών τουριστικών πρακτόρων

Η Θεσσαλονίκη για πρώτη φορά στο ετήσιο συνέδριο Γερμανών τουριστικών πρακτόρων

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε στοχευμένη παρουσίαση της Θεσσαλονίκης στο ετήσιο συνέδριο των Γερμανών τουριστικών πρακτόρων που διεξήχθη από 28 έως 31 Οκτωβρίου στο Costa Navarino, στη Μεσσηνία.

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης παρουσίασε τον προορισμό σ’ ένα από τα σημαντικότερα τουριστικά γεγονότα παγκοσμίως, με τη συμμετοχή της «αφρόκρεμας» της γερμανικής τουριστικής βιομηχανίας. Πρόκειται για ένα συνέδριο με μακρά ιστορία, με αρκετούς προορισμούς διεθνώς να διεκδικούν την φιλοξενία του, όπου οι συμμετέχοντες θεωρούνται διαμορφωτές γνώμης και προώθησης προορισμών.

Στο συνέδριο συμμετείχαν περισσότεροι από 450 tour operators, travel agents, εκπρόσωποι εταιρειών διαδικτύου καθώς και τουριστικοί συντάκτες από τα μεγαλύτερα γερμανικά έντυπα, με φυσική παρουσία αλλά και διαδικτυακά λόγω των επιδημιολογικών περιορισμών.

Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα μετά από 71 χρόνια με πρωτοβουλία του ΕΟΤ και με τη συνεργασία του HATTA/FedHATTA.

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης είχε ενεργή παρουσία καθ’όλη τη διάρκεια των εργασιών του DRV καθώς παρείχε πληροφορίες για τον προορισμό από το δικό του περίπτερο. Επίσης με την προβολή ψηφιακού υλικού σύστησε την πόλη στους Γερμανούς επαγγελματίες, αποσπώντας πολύ θετικά σχόλια.
Η Πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης και Αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου δήλωσε χαρακτηριστικά: ” Στόχος μας είναι η Θεσσαλονίκη να «παίζει» παντού. Πάνω σε αυτό δουλεύουμε συστηματικά και με συνέπεια. Συνεχίζουμε ακάθεκτοι”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.