Αρχική Αθλητικά Αναβάθμιση αθλητικού εξοπλισμού Καυτανζογλείου

Αναβάθμιση αθλητικού εξοπλισμού Καυτανζογλείου

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΥΤΑΤΖΟΓΛΕΙΟΥ

Προγραμματική σύμβαση για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του αθλητικού εξοπλισμού του Εθνικού Καυτανζογλείου Σταδίου για την πραγματοποίηση αθλητικών διοργανώσεων στίβου υπεγράφη σήμερα από την Αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου και την Πρόεδρο της Επιτροπής Διοίκησης του Καυτανζογλείου κ. Καλυψώ Γούλα.
 
Σκοπός της παρούσας Σύμβασης είναι η συνεργασία των δύο συμβαλλόμενων μερών, για την προμήθεια αθλητικού εξοπλισμού του Καυτανζογλείου Εθνικού Σταδίου δεδομένου ότι η προμήθεια του αθλητικού υλικού κρίνεται αναγκαία καθότι αφορά στην ασφαλή και σύμφωνη με τους ισχύοντες κανονισμούς, λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων τις οποίες επισκέπτονται καθημερινά εκατοντάδες πολίτες της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης καθώς και δημοτικά σχολεία.
 
Στην παρούσα φάση υπάρχει αδυναμία χρηματοδότησης της προμήθεια εξ ολοκλήρου από τους ίδιους πόρους του Κ.Ε.Σ, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και συγκεκριμένα η Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης, διαθέτει τους απαραίτητους πόρους για την χρηματοδότηση του μεγαλύτερου μέρους της προμήθειας.

Η επιτροπή Διοίκησης τους Κ.Ε.Σ έχει λάβει την απαραίτητη Τεχνική Περιγραφή του αθλητικού υλικού από τον ΣΕΓΑΣ σύμφωνα με την οποία το κόστος ανέρχεται συνολικά στο ύψος των 51.200 ευρώ.

Ως προδιαγραφές υλικών ορίζονται οι προδιαγραφές πιστοποίησης της παγκόσμιας ομοσπονδίας στίβου (IAAF)

Η κ. Πατουλίδου δήλωσε: Όσα χρόνια κι αν περάσουν, σ όποια θέση κι αν βρεθώ, θα στηρίζω τον αθλητισμό. Θα βρίσκω τρόπο. Η αθλητομάνα Θεσσαλονίκη να είναι πάντα στην κορυφή.
Με την σειρά της η κ. Καλυψώ Γούλα επεσήμανε: Είναι σημαντική η σύμβαση αυτή για την προμήθεια αθλητικού εξοπλισμού και στόχο έχει να ενισχύσει το επίπεδο των αθλητικών διοργανώσεων στίβου που γίνονται στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.  Το Καυτανζόγλειο έχει δώσει τη δυνατότητα να αναδειχθούν μεγάλοι αθλητές και θα συνεχίσει. Εμείς οφείλουμε να προσφέρουμε στους αθλητές μας τις συνθήκες εκείνες που θα τους «απογειώσουν». Αυτός είναι ο ρόλος μας και γι αυτό θα συνεχίσουμε να παλεύουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.