Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Celebrity Cruises ανακοίνωσε νέα προσφορά με εκπτώσεις έως και 150 ευρώ...

Η Celebrity Cruises ανακοίνωσε νέα προσφορά με εκπτώσεις έως και 150 ευρώ ανά επιβάτη!

Η Celebrity Cruises παρουσίασε τη νέα της προσφορά που έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους ταξιδιωτικούς συμβούλους να εμπνεύσουν τους πελάτες να κλείσουν τις διακοπές που ονειρεύονται τα τελευταία δύο χρόνια. 

Η Celebrity Cruises ανακοίνωσε νέα προσφορά με εκπτώσεις έως και 150 ευρώ ανά επιβάτη! Σε επιλεγμένα δρομολόγια στην Ευρώπη και τη Καραϊβική που αναχωρούν μεταξύ Ιανουαρίου 2022 και Απριλίου 2023 προσφέρονται αποκλειστικές εκπτώσεις μέχρι και 150 ευρώ ανά άτομο, ενθαρρύνοντας τους επισκέπτες να κάνουν κράτηση για πολυτελείς διακοπές τους στη θάλασσα. Είτε επιθυμείτε να δειπνήσετε στο Rooftop Grill, παρακολουθώντας τον ήλιο που δύει καθώς σαλπάρετε από τη Σαντορίνη, είτε θέλετε να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας στο σπα, είτε αναζητάτε την περιπετειώδη πλευρά σας κάνοντας καγιάκ ή ορειβασία στην Santa Lucia  ή θέλετε να ανακαλύψετε τη τοπική κουλτούρα και κουζίνα, δοκιμάζοντας τυρί στα χωριά της Κροατίας, υπάρχει κάτι για να ικανοποιήσετε κάθε ουρανίσκο. 

Τρία κρουαζιερόπλοία κατηγορίας Edge θα έχουν την έδρα τους στην Ευρώπη το 2022, το βραβευμένο Celebrity Edge και το Celebrity Apex, που περιλαμβάνονται στα Greatest Places και Greatest Places Athens του TIME Magazine αντίστοιχα, και το νέο αδελφό πλοίο Celebrity Beyond, που θα ξεκινήσει κρουαζιέρες τον Απρίλιο του 2022. Δημιουργώντας τομή στη βιομηχανία κρουαζιέρας, τα πλοία Edge Series θα προσφέρουν πολυτελείς διακοπές στη θάλασσα, από το Βορρά στη Σκανδιναβία και τη Ρωσία, μέχρι τα Κανάρια, την Ελλάδα και την Τουρκία. Τον στόλο συμπληρώνουν το πρόσφατα ριζικά ανακαινισμένο Celebrity Silhouette– στο πλαίσιο ανακαίνισης του στόλου ύψους πολλών εκατομμυρίων ευρώ- το  Celebrity Infinity και το Celebrity Reflection, οι επιλογές για πολυτελείς διακοπές στη θάλασσα είναι ατελείωτες. 

Και, επειδή η Celebrity Cruises πιστεύει ότι οι διακοπές πρέπει να είναι χωρίς κόπο από την αρχή μέχρι το τέλος, το Wi-Fi, τα ποτά και οι χρεώσεις υπηρεσιών είναι τώρα «Always Included»SM σε κάθε αγορά, φέρνοντας αυτό το υπέροχο συναίσθημα του «όλα έχουν τακτοποιηθεί» στη ζωή.  

Ο John Wilson, Διευθυντής Πωλήσεων EMEA, δήλωσε: «Ακούγοντας τους έμπιστους ταξιδιωτικούς συμβούλους -συνεργάτες μας, η νέα μας καμπάνια έχει σχεδιαστεί με σκοπό να κάνει ευκολότερο να πουλήσουν τα κρουαζιερόπλοια της Celebrity Cruises, δίνοντας σε ακόμα περισσότερους επισκέπτες την ευκαιρία να ζήσουν πολυτελείς διακοπές στη θάλασσα. 

Οι επισκέπτες είναι «κακομαθημένοι» με την απίστευτη πολυτέλεια των πλοίων Edge-Series Celebrity Cruises, παράλληλα με τη συνεχιζόμενη Aνακαίνιση του στόλου μας – από το ιδιωτικό The Retreat μέχρι τις μοναδικές και εξατομικευμένες εμπειρίες τόσο στην ξηρά όσο και στο πλοίο. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε τους καλεσμένους μας στη Celebrity Cruises, και τώρα που όλες οι παροχές είναι Always Included , οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν γνωρίζοντας ότι για κάθε μικρή λεπτομέρεια έχει ληφθεί μέριμνα.» 

Επιπλέον, το πρόγραμμα «Cruise with Confidence» της εταιρείας παρέχει ευέλικτες ακυρώσεις και εγγυήσεις βέλτιστων τιμών. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Celebrity Cruises, οι πράκτορες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του αποκλειστικού αντιπροσώπου για την Ελλάδα, Navigator Travelwww.navigator.gr 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.