Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Συλλυπητήριο μήνυμα του ΣΕΤΕ, του διοικητικού συμβουλίου και των στελεχών του οργανισμού,...

Συλλυπητήριο μήνυμα του ΣΕΤΕ, του διοικητικού συμβουλίου και των στελεχών του οργανισμού, του ΙΝΣΕΤΕ και της Marketing Greece, για τον θάνατο του Ανδρέα Ποταμιάνου

SETE ΙΝΣΕΤΕ Marketing Greece

Η οικογένεια του ΣΕΤΕ, το διοικητικό συμβούλιο και τα στελέχη του οργανισμού, το ΙΝΣΕΤΕ και η Marketing Greece, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια για τον θάνατο του Ανδρέα Ποταμιάνου, στην οικογένεια, τους οικείους και τους συνεργάτες του.

Ο Ανδρέας Ποταμιάνος, υπήρξε μία εμβληματική προσωπικότητα στον χώρο της επιβατηγού ναυτιλίας πρωτοστατώντας και γράφοντας ιστορία στην ελληνική κρουαζιέρα. Τα κρουαζιερόπλοιά του, υπό ελληνική σημαία, έφθασαν στα πιο μακρινά μέρη της γης, προσελκύοντας επισκέπτες από την Ευρώπη και τις ΗΠΑ, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για την μετεξέλιξη και ανάπτυξη του κλάδου τις επόμενες δεκαετίες. 

Ο Ανδρέας Ποταμιάνος, θα μείνει για πάντα στη μνήμη όλων μας για τη διορατικότητά του, την αποφασιστικότητα και την αγάπη στην πατρίδα μας.   

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.