Αρχική Αεροπορικά Νέα Πετάξτε στο Ντουμπάι με την Emirates και αποκτήστε ένα εισιτήριο για τη...

Πετάξτε στο Ντουμπάι με την Emirates και αποκτήστε ένα εισιτήριο για τη διάσημη θεατρική παράσταση La Perle

Πετάξτε στο Ντουμπάι με την Emirates και αποκτήστε ένα εισιτήριο για τη διάσημη θεατρική παράσταση La Perle

Απολαύστε καλλιτέχνες παγκόσμιας κλάσης σε μία εντυπωσιακή παράσταση με εναέρια ακροβατικά, υπεράνθρωπες καταδύσεις και απίστευτα κόλπα σε μοτοσικλέτες

 Η Emirates λανσάρει μια εξαιρετική προσφορά για τους παραθεριστές που σχεδιάζουν το ταξίδι τους στο Ντουμπάι τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο. Κάθε εισιτήριο της Emirates που αγοράζεται από το emirates.com έως τις 8 Σεπτεμβρίου για ταξίδι στο Ντουμπάι έως τις 30 Σεπτεμβρίου συνοδεύεται από ένα δωρεάν εισιτήριο για να παρακολουθήσετε τη θεαματική θεατρική παράσταση La Perle. Η διάσημη παράσταση συνδυάζει χορογραφία με τολμηρά ακροβατικά που κόβουν την ανάσα.

Για να λάβουν το δωρεάν εισιτήριο για την εντυπωσιακή La Perle, οι πελάτες πρέπει να κλείσουν τις πτήσεις τους στο emirates.com χρησιμοποιώντας τον κωδικό προσφοράς LAPERLE. Οι επιβάτες που πετούν στην Οικονομική Θέση θα λάβουν ένα χάλκινο εισιτήριο για την παράσταση και εκείνοι που πετούν στην Πρώτη ή Διακεκριμένη Θέση ένα Ασημένιο εισιτήριο. Η προσφορά είναι επίσης διαθέσιμη μέσω των ταξιδιωτικών πρακτόρων που συμμετέχουν σε αυτή την ενέργεια. Με τις εξαιρετικές διαθέσιμες προσφορές της Emirates και ναύλους μετ’ επιστροφής που ξεκινούν για την Οικονομική Θέση από €439 και  για την Διακεκριμένη Θέση από €2249, τώρα είναι εξαιρετική στιγμή για να κλείσετε την απόδραση σας στο Ντουμπάι.

Έργο του θρυλικού καλλιτεχνικού διευθυντή Franco Dragone, η La Perle απονέμει φόρο τιμής στην ιστορία καταδύσεων για εύρεση μαργαριτάριων των ΗΑΕ με εντυπωσιακό στυλ, χάρη στο ειδικά διαμορφωμένο θέατρο, όπου καταρράκτες και χείμαρροι βροχής πλημμυρίζουν τη σκηνή και στη συνέχεια αποστραγγίζονται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Ο Dragone είναι ο άνθρωπος πίσω από το The House of Dancing Water στο Μακάο και το Le Reve στο Λας Βέγκας και αυτό το πολυαισθητικό, ξεχωριστό θέαμα που δεν μοιάζει με τίποτε που έχει δει στο παρελθόν. Αυτή η πλούσια παραγωγή έχει συνδυάσει συναρπαστικές παραστάσεις με εντυπωσιακά σκηνικά και προηγμένη τεχνολογία για να δημιουργήσει μια πραγματικά μοναδική εμπειρία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.