Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Πανσέληνος Αυγούστου 2021 στο Διαχρονικό Μουσείο

Πανσέληνος Αυγούστου 2021 στο Διαχρονικό Μουσείο

Πανσέληνος Αυγούστου 2021 στο Διαχρονικό Μουσείο

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας συμμετέχει και φέτος στις εκδηλώσεις του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού για την Πανσέληνο, την προσεχή Κυριακή 22 Αυγούστου. Στο πλαίσιο του εορτασμού το Διαχρονικό Μουσείο θα είναι ανοιχτό για το κοινό με ελεύθερη είσοδο ως τα μεσάνυχτα. Οι φίλοι μας θα έχουν έτσι την ευκαιρία να περιηγηθούν στη συλλογή του Μουσείου και στη συνέχεια, στον κήπο του, να απολαύσουν την υπέροχη καλοκαιρινή βραδιά κάτω από το φως του φεγγαριού.

Παράλληλα, το ίδιο βράδυ, στις 21.00, θα γίνει ξενάγηση από αρχαιολόγους της Υπηρεσίας στις δύο περιοδικές εκθέσεις που φιλοξενούνται στο Μουσείο: «Ειδώλιο. Ένας κόσμος σε μικρογραφία. Θεσσαλία και Μακεδονία» και «Η επιστροφή των Μουσών. Λόγιοι, έμποροι και καλλιτέχνες στη Θεσσαλία τις παραμονές της Επανάστασης του 1821».

Για την ξενάγηση, λόγω περιορισμένων θέσεων, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 2413508242 καθημερινά (08.00 – 20.00), ενώ για την είσοδο στο Μουσείο θα πρέπει να φέρουν τα πιστοποιητικά που προβλέπονται από τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα ασφαλείας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.