Αρχική Βραβεία Διεθνής Διάκριση για το VSN HUB ως Best Ancient Greek Tourism agency...

Διεθνής Διάκριση για το VSN HUB ως Best Ancient Greek Tourism agency 2021

Μια σημαντική διεθνή διάκριση απέσπασε το VSN HUB από τον κορυφαίο εκδοτικό οίκο AI Global Media και το περιοδικό LUXElife στο πλαίσιο των βραβείων LUXElife Travel & Tourism Awards, στην κατηγορία Best Ancient Greek Tourism agency 2021, σαν τη
μοναδική εταιρεία παροχής θεματικού τουρισμού και βιωματικής εμπειρίας μέσα από την Αρχαία Ελληνική Φιλοσοφία και τον Πολιτισμό. Είναι η μοναδική ελληνική εταιρεία που έλαβε αυτή την διάκριση σε παγκόσμιο επίπεδο ανάμεσα σε πολύ ισχυρούς ανταγωνιστές της τουριστικής αγοράς.
Πρόκειται για ένα θεσμό που σκοπό έχει να αναγνωρίσει σε διεθνές επίπεδο όσους είναι αφοσιωμένοι στην παροχή υψηλών υπηρεσιών και προϊόντων στον κλάδο του τουρισμού, ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για καταξιωμένες εταιρείες ή startups, το σημαντικό είναι
ποιοι έχουν τη δύναμη και την αποφασιστικότητα να ανακάμψουν ισχυρότεροι μετά την παγκόσμια πανδημία.
Το LUXlife Magazine είναι μία πολυτελής έκδοση που ιδρύθηκε το 2015, από τον εκδοτικό οίκο Al Global Media και διανέμεται σε 238.00 αντίτυπα παγκοσμίως. Η θεματολογία του επικεντρώνεται στο luxury lifestyle, με άρθρα για την μόδα, την ομορφιά, την υψηλή γαστρονομία, τον τουρισμό, τα πολυτελή ακίνητα και πολλά άλλα, με ειδήσεις, κριτικές προϊόντων και αναλυτικές πληροφορίες για τις τάσεις, τα χαρακτηριστικά, κ.α.
Το VSN HUB είναι μια Επιχειρηματική δραστηριότητα που στοχεύει στην Βιώσιμη Ανάπτυξη του Ανθρώπινου Δυναμικού και στον Βιωματικό-Πολιτιστικό Τουρισμό με μοχλό την Αρχαία Ελληνική Φιλοσοφία και τον Πολιτισμό.
Το VSN HUB είναι ένας κόμβος Πολιτισμού και Επιχειρηματικότητας. Σκοπός είναι να προάγει τις αξίες της Αρχαίας Ελληνικής Φιλοσοφίας και του Πολιτισμού με συγχρόνους όρους στον χώρο του Business και του Experiential Tourism .
Οι αξίες των Ελλήνων Αρχαίων Φιλοσόφων όπως η Δικαιοσύνη και οι αρετές των Ηγετών όπως η Σωφροσύνη, η Φρόνηση, η Ανδρεία κατά τον Αριστοτέλη, είναι αδιαμφισβήτητα ακρογωνιαίοι λίθοι που καθορίζουν έναν σύγχρονο Ηγέτη. Σήμερα περισσότερο από ποτέ επαναπροσδιορίζονται οι ποιότητες και οι αξίες των Ηγετών είτε σε επίπεδο κρατών είτε εταιρειών. Η Ελληνική Αρχαία Φιλοσοφία είναι ένα πεδίο – θησαυρός που έχει μείνει αναξιοποίητο στο ευρύ κοινό σε εθνικό επίπεδο . Η αξιοποίηση του στον χώρο του Business
μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα του τρόπου σκέψης και συνεπώς λήψης αποφάσεων (change the mindset) στο Leadership.
Στον χώρο του Πολιτιστικού Τουρισμού απευθύνεται σε sophisticated travelers με τον μοναδικό σχεδιασμό Εμπειριών (Bespoke experiences) σε Μουσεία και άλλους χώρους
Πολιτισμού. Στον σχεδιασμό και την υλοποίηση συμβάλλουν οι Ειδικοί όπως, Καθηγητές Φιλοσοφίας, Αρχαιολόγοι, Ιστορικοί αλλά και Strategists, Marketers, Digital Transformation experts.
Βιωματικά σεμινάρια (Experiential workshops), Ανοικτοί Διάλογοι (Open Dialogues), Debates, Φιλοσοφικούς Περιπάτους (Philosophical Walks), Συμπόσια, (Symposiums) είναι μερικά από τα concept που σχεδιάζουμε με σκοπό να συμβάλουμε στον δρόμο προς την προσωπική Ευδαιμονία!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.