Αρχική Βραβεία Διεθνές βραβείο μουσικής για την Ευανθία Ρεμπούτσικα, για το ντοκιμαντέρ της...

Διεθνές βραβείο μουσικής για την Ευανθία Ρεμπούτσικα, για το ντοκιμαντέρ της Ευτυχίας Φράγκου «Οι μη χαμένες πατρίδες» 

Η κορυφαία Ελληνίδα δημιουργός της οποίας η μουσική έχει ντύσει μελωδικά αγαπημένα μας κομμάτια, ταινίες, αφιερώματα και ντοκιμαντέρ, διαπρέπει για ακόμα μια φορά με τη μουσική της για το συγκινητικό ντοκιμαντέρ της Ευτυχίας Φράγκου, «Οι Μη Χαμένες Πατρίδες». 

Μετά την Ινδία και τα Cult Critic Awards, έρχεται η Ρώμη με το φεστιβάλ Rome International Movie Awards, να επιβραβεύσει το ντοκιμαντέρ για τους Έλληνες της Κωνσταντινούπολης με συνολικά πέντε βραβεία. Η Ευτυχία Φράγκου βραβεύτηκε για τη σκηνοθεσία, η Χριστίνα Βαμβακά για το μοντάζ, ο Δημήτρη Μιτσιάνης για την αφίσα, στην κατηγορία για το καλύτερο ντοκιμαντέρ και η Ευανθία Ρεμπούτσικα για την πρωτότυπη μουσική. 

 

Μοναδική στο είδος της, πάντα σεβόμενη την ιστορία, το βάρος και την αξία που έχει για τον καθένα προσωπικά, η Ευανθία Ρεμπούτσικα κατάφερε για ακόμα μια φορά να συγκινήσει και να εκπλήξει κοινό και κριτικούς.

Με τις μελωδικές γραμμές και το ήθος της μιλάει κατευθείαν στην ψυχή των Ελλήνων και όχι μόνο και αποδεικνύει πως το ταλέντο της είναι αστείρευτο. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές!  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.