Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Θανάσης Πολυκανδριώτης και Στέλιος Διονυσίου θα ταξιδέψουν «μελωδικά» στο Αιγαίο τους...

Θανάσης Πολυκανδριώτης και Στέλιος Διονυσίου θα ταξιδέψουν «μελωδικά» στο Αιγαίο τους επιβάτες του Celestyal Olympia

Θανάσης Πολυκανδριώτης και Στέλιος Διονυσίου θα ταξιδέψουν «μελωδικά» στο Αιγαίο τους επιβάτες του Celestyal Olympia

Στο πλαίσιο της νέας κρουαζιέρας 7 διανυκτερεύσεων ‘Μυθικό Αρχιπέλαγος’

Η Celestyal Cruises βραβευμένη ως η πρώτη επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά το πρώτο μέρος του προγράμματος των εν πλω εκδηλώσεων του κρουαζιερόπλοιου Celestyal Olympia, στο πλαίσιο της νέας κρουαζιέρας επτά διανυκτερεύσεων «Μυθικό Αρχιπέλαγος» με εβδομαδιαίες αναχωρήσεις από το λιμάνι του Λαυρίου και προσεγγίσεις στην Θεσσαλονίκη, τη Μύκονο, τη Σαντορίνη, τη Ρόδο και ακολούθως τη Λεμεσό στην Κύπρο και τον Άγιο Νικόλαο στην Κρήτη. Οι επιβάτες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μία ξεχωριστή εμπειρία με γνωστούς Έλληνες καλλιτέχνες και να «ταξιδέψουν» μουσικά, συνδυάζοντας χαλάρωση και διασκέδαση. Σε όλη δε τη διάρκεια της κρουαζιέρας το ψυχαγωγικό πρόγραμμα έχει εμπλουτιστεί με δύο ελληνικές ορχήστρες που θα χαρίσουν αξέχαστες στιγμές στους επιβάτες.

Η αρχή στο πρόγραμμα των εν πλω εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί στην αναχώρηση 5 Ιουλίου, με δύο μελωδικές εμφανίσεις με έναν από τους μεγαλύτερους Έλληνες συνθέτες και σολίστ στο μπουζούκι, τον Θανάση Πολυκανδριώτη. Μαζί με τον γνωστό καλλιτέχνη, οι επιβάτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον αγαπημένο λαϊκό ερμηνευτή Στέλιο Διονυσίου, με τη συνοδεία της Αγνής Καλουμένου. Οι γνωστοί καλλιτέχνες θα πραγματοποιήσουν συναυλία κάτω από τα «άστρα» και πιο συγκεκριμένα στους ανοικτούς χώρους του κρουαζιερόπλοιου ερμηνεύοντας τραγούδια που αποπνέουν αληθινή και αυθεντική Ελλάδα.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα που προσφέρει η Celestyal Cruises, αποτελεί μία ιδιαίτερη πρόταση για τους επιβάτες της, και απευθύνεται σε όλους όσοι θέλουν να αποκτήσουν μία γνήσια εμπειρία διασκέδασης και εν πλω φιλοξενίας σε πολύ προσιτή και συμφέρουσα τιμή, ενώ τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν δωρεάν. Το πρόγραμμα των εν πλω εκδηλώσεων στο Celestyal Olympia για τις επόμενες αναχωρήσεις θα συνεχιστεί και με άλλες εντυπωσιακές εμφανίσεις αγαπημένων Ελλήνων καλλιτεχνών που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: https://celestyal.com/el/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.