Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Στον όμιλο Zeus International το management του Eretria Hotel & Spa Resort

Στον όμιλο Zeus International το management του Eretria Hotel & Spa Resort

Eretria Hotel & Spa Resort

Ο όμιλος Zeus International ανακοινώνει την επιτυχή ολοκλήρωση της ανάληψης του management και την ολοκλήρωση της ολικής ανακαίνισης του πρώην ξενοδοχείου Eretria Village Resort & Conference Center στο νησί της Εύβοιας.

Το νέο πλήρως ανακαινισμένο  ξενοδοχείο  Eretria Hotel & Spa Resort θα ανοίξει τις πύλες του τον Ιούνιο του 2021 προσφέροντας μοναδικές All-Inclusive υπηρεσίες.  

Το Eretria Hotel & Spa Resort,  είναι ένα ξενοδοχείο με  μοναδική αρχιτεκτονική εμπνευσμένη από τη γραφικότητα των ελληνικών χωριών και  πλαισιώνεται από καταπράσινους  κήπους με γραφικά σοκάκια και ολάνθιστες γωνιές, σε απόσταση αναπνοής από τα καταγάλανα νερά του Ευβοϊκού κόλπου.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 220 δωμάτια τα οποία εναρμονίζονται απόλυτα με τη φυσική ομορφιά του νησιού,  με υπέροχη θέα στην πισίνα, το καταπράσινο τοπίο και τον Ευβοϊκό Κόλπο και ποικιλία τύπων δωματίου όπως σουίτες, bungalows με ιδιωτικές πισίνες, ευρύχωρα family bungalows. Οι χώροι συνεδρίων και εκδηλώσεων μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 2,000 άτομα  οι οποίοι θα αναδείξουν τις σημαντικές προοπτικές του στον συνεδριακό τουρισμό. Το συγκρότημα διαθέτει 5 εστιατόρια και μπαρ, πισίνες, Κέντρο Ευεξίας & Spa με θερμαινόμενη πισίνα, γυμναστήριο, ποικιλία αθλητικών εγκαταστάσεων όπως γήπεδα tennis, basket, volley, beach volley  και petanque, καθώς και mini club για τα παιδιά.

Όλοι οι χώροι είναι σχεδιασμένοι έτσι ώστε οι επισκέπτες να  ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία διακοπών, ενώ παράλληλα θα μπορούν να απολαμβάνουν τα υψηλότερα πρότυπα φιλοξενίας σε ένα περιβάλλον που συνδυάζει την αίσθηση των διακοπών στο χωριό με την εμπειρία διαμονής σε ένα υπέροχο πολυτελές Resort κοντά στα γαλαζοπράσινα νερά του Ευβοϊκού.

 «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτήν τη νέα προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο του ομίλου της Zeus International» ανέφερε ο κ. Χάρης Σιγανός Προέδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου και  πρόσθεσε ότι «η Ερέτρια λόγω του παρθένου φυσικού κάλλους και της εγγύτητας στην Αθήνα τα επόμενα χρόνια θα αποτελέσει έναν σημαντικό πυλώνα τουριστικής ανάπτυξης στην ευρύτερη περιοχή της Εύβοιας».

Η Zeus International

Η Zeus International είναι μια εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων, με το βλέμμα στο μέλλον, που παρέχει υπηρεσίες Hotel Management και αναθέσεις αναδιάρθρωσης περιουσιακών στοιχείων σε ανεξάρτητα ξενοδοχεία και θέρετρα πολλαπλών επωνυμιών, μέσω καινοτόμων ιδεών λειτουργίας και αξιολογήσεων ευκαιριών αγοράς.

Οι υπηρεσίες διαχείρισης ξενοδοχείων και συμβουλευτικών υπηρεσιών που προσφέρει η Zeus International περιλαμβάνουν εκπροσώπηση ιδιοκτητών, προ-άνοιγμα και διαχείριση ξενοδοχείων, ελέγχους λειτουργίας και συμβουλευτικές υπηρεσίες, διαχείριση ανάκαμψης,

επιλογή επωνυμίας, σχέδια βελτίωσης κέρδους καθώς και διάφορα προγράμματα που εστιάζονται στη σχέση μεταξύ διατήρησης πελατών, ικανοποίησης πελατών και εικόνα.

Με τα γραφεία της στην Αθήνα, το Μιλάνο, το Βουκουρέστι, τη Λευκωσία και τη Σόφια, η Zeus International έχει καθιερωθεί ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες διαχείρισης ξενοδοχείων στην Ελλάδα παρέχοντας στρατηγικές επιχειρησιακής αναδιοργάνωσης ακόμα και των πιο σύνθετων ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, μέσω της λήψης των σωστών αποφάσεων και συγκεκριμένου προγραμματισμού υλοποίησης αυτών, επιτυγχάνει την επίτευξη πολυεπίπεδων στόχων ικανοποιώντας τις υψηλότερες απαιτήσεις στις περιοχές που δραστηριοποιείται, αποτελώντας βασικό στρατηγικό εταίρο των μεγαλύτερων ξενοδοχειακών αλυσίδων στον κόσμο (Wyndham Hotels & Resorts, Radisson Hotels, Hilton Hotels) στην νοτιοανατολική Ευρώπη,  καθώς και μεγάλων θεσμικών επενδυτών.

Λειτουργώντας περισσότερα από 3.500 δωμάτια σε 22 ξενοδοχεία, αυξάνοντας τα κέρδη πρώτης γραμμής σε όλα τα τμήματα για να επιτύχει τη βέλτιστη κερδοφορία, το σχέδιο επέκτασης της Zeus International πρόκειται να αναπτυχθεί εντός της Ευρώπης με αρκετές επιπλέον ιδιοκτησίες που έχουν προγραμματιστεί να ανοίξουν στα τέλη του 2021 και το πρώτο τρίμηνο του 2022. Νέα έργα βρίσκονται σε εξέλιξη επιβεβαιώνοντας το όραμα της εταιρείας να έχει ένα αναπτυγμένο και διαχειριζόμενο ακίνητο σε κάθε μεγάλη πόλη και προορισμό σε ολόκληρη τη Δυτική και Ανατολική Ευρώπη μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια.

Οι συνδεδεμένες εταιρείες της Zeus Xenium και Cronus Developments καλύπτουν συμβουλευτικές υπηρεσίες και υπηρεσίες φιλοξενίας, όπως χρηματοοικονομική ανάλυση και αναχρηματοδότηση έργων φιλοξενίας, μελέτες σκοπιμότητας, αναλύσεις επενδύσεων, διαχείριση έργων, σχεδιασμό και ανάπτυξη έργων, προμήθειες, ανακαινίσεις και νέες κατασκευές. Μέσω των Xenium και Cronus Developments, η Zeus προσφέρει στους επενδυτές φιλοξενίας, μια υπηρεσία One-Stop Shop που βασίζεται στην απόδοση και στην αρχή του Turn-Key.

Μερικά από τα πρόσφατα βραβεία της Zeus International είναι τα εξής: “Diamonds of the Greek Economy Award 2020”, “Greek Business Champion Award 2019”, Greek Hospitality Golden Award για το “Best Greek Hotel Management Strategy 2019”, Tourism Awards, Silver στο “Strategy & Innovation 2019”, Greek Hospitality Awards, Silver Award ως «Καλύτερη Ελληνική Στρατηγική Διαχείρισης Ξενοδοχείων 2020».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.