Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά SNF Nostos 2021 Τι ξέρουμε μέχρι σήμερα

SNF Nostos 2021 Τι ξέρουμε μέχρι σήμερα

SNF Nostos 2021 Τι ξέρουμε μέχρι σήμερα

Το 2020 μας άφησε μια ανεξίτηλη αίσθηση της ανάγκης να προσεγγίζουμε ευέλικτα τη δημιουργία  μελλοντικών σχεδίων, καθώς και μια επίμονη δέσμευση να επιδιώξουμε ένα διαυγέστερο μέλλον. Όλοι αισθανθήκαμε αποσυνδεδεμένοι από τις καθημερινές μας συνήθειες και η κοινωνική αποστασιοποίηση επηρέασε την ανθρώπινη επικοινωνία. Ταυτόχρονα όμως, όλοι μας προσδοκούμε ένα καλύτερο αύριο. Η δημιουργικότητα, οι τέχνες και ο διάλογος έχουν αποδειχθεί πιο πολύτιμα από ποτέ και μας κατευθύνουν στην ανίχνευση νέων τρόπων επικοινωνίας και σύνδεσης.

Στο πνεύμα αυτό, το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) σχεδιάζει το φετινό SNF Nostos, από τις 23 έως τις 27 Ιουνίου 2021, ακριβώς όπως το έχουμε αγαπήσει: με τη φυσική παρουσία κοινού στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) και όπως πάντα, με ελεύθερη είσοδο για όλους. Παραμένουμε ευέλικτοι, και παράλληλα δεσμευόμαστε να διερευνήσουμε και να διαμορφώσουμε, εάν χρειαστεί, εναλλακτικές προσεγγίσεις, προκειμένου να μπορέσουμε να προσαρμοστούμε στην οποιαδήποτε πραγματικότητα του Ιουνίου. Σήμερα θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας όλα όσα σχεδιάζουμε για ένα ξεχωριστό SNF Nostos, και να σας παρουσιάσουμε τους ανθρώπους τους οποίους έχουμε προσκαλέσει να συμμετάσχουν στο πρόγραμμά του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.