Αρχική Ιαματικός Τουρισμός Συνάντηση Υπουργού Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη με ΚΕΔΕ και ΣΔΙΠΕ  

Συνάντηση Υπουργού Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη με ΚΕΔΕ και ΣΔΙΠΕ  

Οι βασικοί άξονες του νομοσχεδίου που φέρνει στο προσεχές διάστημα το Υπουργείο Τουρισμού, σε σχέση με τους Οργανισμούς Διαχείρισης και Προώθησης Προορισμού και τον Οργανισμό «Ιαματικές Πηγές Ελλάδος», βρέθηκαν στο επίκεντρο της εποικοδομητικής συνάντησης που είχε ο Υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ κ. Δημήτρη Παπαστεργίου και τον Πρόεδρο του ΣΔΙΠΕ κ. Σταμάτη Γαρδέρη.

Στο πλαίσιο της συζήτησης   επιβεβαιώθηκε η απόλυτη συνεργασία και η αμοιβαία κατανόηση για την επίτευξη του καλύτερου αποτελέσματος για τον ελληνικό τουρισμό, την περιφερειακή ανάπτυξη και την προβολή των Δήμων ως τουριστικών προορισμών.

Η βέλτιστη, ολοκληρωμένη διαχείριση των τουριστικών προορισμών με συνεργασία του Υπουργείου Τουρισμού και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι αναγκαία ώστε να ξεπεραστούν οι σύνθετες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τουριστικοί προορισμοί της χώρας μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.