Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Μέγα Χορηγία της GOLDEN CHEMICALS ΑΒΕΕ  στην 16η Έρευνα της Ένωσης Ξενοδόχων...

Μέγα Χορηγία της GOLDEN CHEMICALS ΑΒΕΕ  στην 16η Έρευνα της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών – Αττικής & Αργοσαρωνικού

Με ευθύνη, συνέπεια και σεβασμό στην επιχείρηση Πελάτη, η GOLDEN CHEMICALS διανύοντας την 5η δεκαετία λειτουργίας της, επέλεξε το 2021 να ενισχύσει τον Ξενοδοχειακό Κλάδο και ειδικότερα την Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών – Αττικής & Αργοσαρωνικού (στην 16η Έρευνα της Ένωσης) με την Μέγα Χορηγία της.

Σε συνθήκες κρίσης διαρκείας, που όλοι βιώνουμε, η διοίκηση (ιδρυτικό μέλος του ΣΕΤΕ) της GOLDEN CHEMICALS, ανταποκρίθηκε αμέσως στο κάλεσμα της ΕΞΑΑΑ για την ανάληψη της Μέγα Χορηγίας στην εξαιρετικά σημαντική της Έρευνα. Στόχος της έρευνας ήταν να αναδειχτούν τα ποιοτικά και ποσοτικά εκείνα χαρακτηριστικά, τα οποία η συγκεκριμένη ξενοδοχειακή ένωση, θα αξιοποιήσει ώστε να οργανωθεί για την postpandemic εποχή και να διεκδικήσει το μερίδιο αγοράς που της αναλογεί.

Σύμφωνα με τα ευρήματα, αναδεικνύονται εμφαντικά, αφενός η θετική εμπειρία που καταγράφει ο επισκέπτης Πελάτης και αφετέρου τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του τουριστικού προορισμού Αττικής & Νήσων, τα οποία χρήζουν περαιτέρω προώθησης και προβολής.    

Η εταιρεία με την πάροδο των χρόνων κατόρθωσε να εξελιχτεί σε ένα Support Hub των τομέων φιλοξενίας και εστίασης, αφού από το 1981 Παράγει και Διακινεί, Πιστοποιημένα προϊόντα Καθαρισμού, Απολύμανσης & Υγιεινής, όπως: Απορρυπαντικά, χημικά πισίνας, απολυμαντικά και αντισηπτικά για επαγγελματική χρήση. Επιπλέον, εμπορεύεται μία ευρεία γκάμα αναλώσιμων προϊόντων και μηχανημάτων, όπως: επαγγελματικά προϊόντα χαρτιού, σακούλες απορριμμάτων, κ.λπ., συστήματα και μηχανήματα με εξειδικευμένες εφαρμογές στην καθαριότητα, την απολύμανση και την υγιεινή.

Η GOLDEN CHEMICALS φιλοξενείται στον δευτερογενή τομέα της οικονομίας και υποστηρίζει ενεργά την σύνδεση της Ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας με την εγχώρια παραγωγή. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία έχει διαθέσει διαχρονικά πάνω από EUR 600.000 σε πρωτοβουλίες και δράσεις που πραγματοποιούν τουριστικοί φορείς από όλη την Ελλάδα, όπως είναι: Οι τοπικές Ενώσεις Ξενοδόχων, οι Σύλλογοι Διευθυντών Ξενοδοχείων, οι Λέσχες Αρχιμαγείρων και άλλοι επαγγελματίες του κλάδου, ενώ έχει πάρει μέρος σε πλήθος εκθέσεων και συνεδρίων αντίστοιχης θεματολογίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.