Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά H FEST στηρίζει το Χαμόγελο του Παιδιού

H FEST στηρίζει το Χαμόγελο του Παιδιού

Celestyal Cruises

Στο πλαίσιο λαχειοφόρου αγοράς για την κάλυψη του ετήσιου κόστους λειτουργίας των σπιτιών του Χαμόγελου του Παιδιού

Η FEST, στο πλαίσιο των CSR ενεργειών της, προσφέρει στην επετειακή λαχειοφόρο αγορά του Χαμόγελου του Παιδιού ένα πλήρες σετ αντικολλητικών μαγειρικών σκευών. Στόχος της λαχειοφόρου αγοράς, που γίνεται με την αφορμή της συμπλήρωσης 25 ετών λειτουργίας του Χαμόγελου του Παιδιού στην Ελλάδα, είναι η κάλυψη των ετήσιων αναγκών των παιδιών που φιλοξενούνται στα σπίτια του οργανισμού.

Η λαχειοφόρος αγορά απευθύνεται τόσο σε εταιρείες όσο και σε ιδιώτες, ενώ τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν στη διατροφή, ένδυση, υπόδηση, θέρμανση και εκπαίδευση -μεταξύ άλλων- των παιδιών που φιλοξενεί και υποστηρίζει το Χαμόγελο του Παιδιού.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθευτούν τους λαχνούς τους από την πλατφόρμα της λαχειοφόρου αγοράς https://www.25smiles.gr/ ενώ η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 15 Μαρτίου 2021, στις 18:00.

Η FEST, ως brand συνδεδεμένο με τις αξίες της συντροφικότητας και της φροντίδας,  στηρίζει σταθερά το Χαμόγελο του Παιδιού και μας καλεί όλους να σταθούμε δίπλα στα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.