Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ-ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ Ν....

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ-ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ

Σχόλιο του Γιώργου Ζαφείρη, Προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας

Συμμετείχα σε μια εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ). Με έναν αριθμό ρεκόρ όλων των εποχών σε ότι αφορά τους υποψηφίους και με μαζική συμμετοχή στους ψηφίσαντες. Ήταν μια εκλογική διαδικασία, η οποία είχε πολλές ανατροπές αλλά κατέληξε σε ένα νέο Δ.Σ. Ήταν πρωτόγνωρη διαδικασία, από την οποία καταλαβαίνεις τους πραγματικούς φίλους, καταλαβαίνεις εκείνους που αναγνωρίζουν το έργο σου, καταλαβαίνεις όμως και εκείνους, οι οποίοι κινήθηκαν με απώτερο σκοπό μόνον την εκλογή τους. 

Το έργο της ΠΟΞ την προηγούμενη τριετία, με πρόεδρο τον Γρηγόρη Τάσιο, ήταν σημαντικό και κατάφερε να στηρίξει την ελληνική ξενοδοχία σε πολύ μεγάλο βαθμό και μάλιστα σε καταστάσεις πρωτόγνωρες, όπως αυτές του Covid, ενώ και όλα τα υπόλοιπα μέλη του προηγούμενου Δ.Σ. επέδειξαν μια καταπληκτική ωριμότητα.

Πεποίθησή μου ήταν, όμως, πάντα ότι οι εκλογές τελειώνουν την επόμενη μέρα. Ευχαριστώ όσους συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία και θέλω να συγχαρώ αυτούς που εκλέχτηκαν. Επιτρέψτε μου ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στις Ενώσεις της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδας, οι οποίες με στήριξαν και μου έδωσαν την δύναμη να συμμετέχω.

Οι εκλογές τελειώνουν την επόμενη μέρα. Δεν τελειώνει όμως η αγωνιστικότητα, δεν τελειώνει η διεκδίκηση, δεν τελειώνει η σύγκρουση εκεί που χρειάζεται. 

Θα συμμετέχω σε όλα τα επόμενα Δ.Σ. Της ΠΟΞ και έτσι η φωνή της Μαγνησίας και γενικότερα της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδας θα ακούγεται δυνατή, τεκμηριωμένη και διεκδικητική. Ούτως ή άλλως τα τελευταία χρόνια η Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας είχε άμεση επαφή και συνεργασία με το προηγούμενο Δ.Σ. και ιδιαίτερα με τον Πρόεδρο της, Γρηγόρη Τάσιο. 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Νίκο, τη Νικολέτα, τη Νένα και όλα τα στελέχη της ΠΟΞ, τα οποία στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων.

Συγχαρητήρια στη νέα διοίκηση της ΠΟΞ, η οποία αναδείχθηκε. Πιστεύω ότι τα νέα στελέχη θα αξιοποιήσουν την εμπειρία των παλαιότερων και θα διδαχθούν, για την κοινή πορεία του συνδικαλισμού στην ξενοδοχία.

Όλοι μαζί μπορούμε.

Γιώργος Ζαφείρης, Πρόεδρος

ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ Ν.ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.