Αρχική Δήμοι Συγκινητική η ανταπόκριση στην πρωτοβουλία #helpfarsala – Συνεχίζετε η εκστρατεία

Συγκινητική η ανταπόκριση στην πρωτοβουλία #helpfarsala – Συνεχίζετε η εκστρατεία

Συγκινητική είναι η ανταπόκριση στην πρωτοβουλία #helpfarsala

Εκατοντάδες πολίτες , σύλλογοι , φορείς , επιχειρήσεις προστρέχουν στο κάλεσμα για έμπρακτη βοήθεια, η οποία θα στηρίξει τους πληγέντες κατοίκους των Φαρσάλων.

Η πρόσφατη κακοκαιρία σημάδεψε την περιοχή και έχει αφήσει πίσω τεράστιες ζημιές σε πολλούς συμπολίτες. Τα τελευταία 24ωρα, όμως, αναδεικνύεται ότι το πνεύμα αλληλεγγύης είναι εξαιρετικά ισχυρό στην περιοχή μας και μπορεί να απαλύνει τον πόνο όσων έχουν ανάγκη.

Η προσφορά τροφίμων, καθαριστικών και ρούχων είναι εντυπωσιακή, ενώ το ενδιαφέρον για αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης προς τους πλημμυροπαθείς είναι συνεχής.

Αυτό το κύμα συμπαράστασης σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να σταματήσει… Οι ανάγκες είναι τεράστιες και οι συμπολίτες των Φαρσάλων θα πρέπει να στηριχθούν για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί. Όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν σ’ αυτήν την πρωτοβουλία μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλεφωνικό νούμερο 6906277184 (κυρία Στέλλα Μπουλασίκη).

Σε δήλωσή του ο Θανάσης Παιδής απευθύνει εκ νέου κάλεσμα για στήριξη της πρωτοβουλίας #helpfarsala και επισημαίνει τα εξής: «Ακόμη μια φορά η τοπική κοινωνία, ιδιώτες και επιχειρήσεις, αποδεικνύουν στην πράξη πως είναι κοντά σε όσους έχουν ανάγκη.

Οι συμπολίτες μας στα Φάρσαλα, που έζησαν πρόσφατα την μανία των ακραίων καιρικών φαινομένων, τώρα έχουν ανάγκη την έμπρακτη βοήθειά μας.

Μέχρι τώρα η προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης στην πρωτοβουλία #helpfarsala είναι συγκινητική. Όμως αυτή ακριβώς η πορεία θα πρέπει να συνεχιστεί και η προσπάθεια να ενταθεί.

Οφείλουμε και θα μείνουμε πάντα κοντά σε όσους επλήγησαν από την κακοκαιρία. Στόχος μας, το ταχύτερο δυνατόν, να επουλωθούν οι πληγές που άλλαξαν την καθημερινότητά τους #helpfarsala» υπογραμμίζει, κλείνοντας, ο Θανάσης Παιδής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.