Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Το ξενοδοχείο Kymi Palace σας καλοσωρίζει. Το μοναδικό στολίδι της Εύβοιας...

Το ξενοδοχείο Kymi Palace σας καλοσωρίζει. Το μοναδικό στολίδι της Εύβοιας με θέα το Αιγαίο Πέλαγος!

Το ξενοδοχείο Kymi Palace Hotel****, που βρίσκεται στην παραλία της Κύμης, στο νησί της Εύβοιας και μοιράζεται το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου Πελάγους, σε κοντινή απόσταση από τις περίφημες παραλίες της Μουρτερής, Χιλιαδούς, Τσίλαρου, Θαψά, Σουτσίνι, τα νησιά Σκύρο, Σκόπελο και Αλόννησο.
Η Κύμη είναι αμφιθεατρικά κτισμένη με θέα το Αιγαίο πέλαγος, κάτι που την χαρακτηρίζει και ως μπαλκόνι του Αιγαίου. Το ύφος της είναι νεοκλασικό, παραμένοντας αναλλοίωτο στον χρόνο.
Το Kymi Palace λειτουργεί όλο τον χρόνο και τα δωμάτια που διαθέτει είναι όλα Superior – Sea View συμπεριλαμβανομένων 6 σουιτών, η μια με ιδιωτική πισίνα & κήπο, το κάθε ένα με ιδιωτικό μπαλκόνι ή βεράντα. Ένας απέριττος και καλαίσθητος προσωπικός χώρος διαμονής, με απλότητα καθαρών γραμμών και λιτή διακόσμηση.
Το Kymi Palace προσφέρει πολυτέλεια και άνεση για το συνέδριο, την εταιρική συνάντηση και την κοινωνική σας εκδήλωση. Οι αίθουσες, (300τμ*2 & 100τμ) μπορούν να διαμορφωθούν σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Οι επισκέπτες θα απολαύσουν τη μαγευτική θέα στο απέραντο γαλάζιο και την καταπράσινη φύση,  συνοδευόμενες με ποικίλες δραστηριότητες, μαζί με τα γνήσια τοπικά προϊόντα που αξιοποιούνται για την επεξεργασία των παρασκευών.

Το Kymi Palace  σας περιμένει να απολαύσετε με τον καλύτερο τρόπο τη διαμονή σας σε ένα εναλλακτικό περιβάλλον, τηρώντας τους κανόνες και τις συστάσεις των ειδικών υγείας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.